هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی ۲ مدیر رسانه‌ای را مجرم شناختند

هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی ۲ مدیر رسانه‌ای را مجرم شناختند

اکبر نصرولایی روز دوشنبه گفت: اتهامات فرنوش نصروله زاده ، انتشار دروغین شکایت رضا تگ هیپور در مورد 6 ژوئن ، با عنوان “Taghipour: برنامه حفاظت به طوری که رسانه ها نتوانند چیزی شفاف انجام دهند.”

وی ادامه داد: “شاکی در اظهارات خود اظهار داشت كه آنها در مصاحبه چنین چیزی نگفتند و اصلاحات خبری دروغ و دروغ را منتشر كرده است.

سخنگوی هیئت منصفه افزود: “متهم در دادگاه ظاهر نشد و هیئت منصفه به نظر نمی رسید که با همان آراء همان رأی ، عاملی باشد و لیاقت او را نداشت که شایسته باشد با همان آراء در مورد این پرونده.”

نصرولی در مورد پرونده دیگری که در جلسه دادرسی امروز در دادگاه مطبوعات مورد بررسی قرار گرفته بود ، گفت: “این پرونده مربوط به شکایت محسن موجتهدزه علیه مدیرعامل سابق ایرنا علی ندری و سید عمار کلانتاری ، نویسنده و کارمند ایرنا بود.”

سخنگوی هیئت منصفه دادگاههای سیاسی و مطبوعاتی توهین ، توهین و انتشار دروغین در خبر 5 دسامبر ، با عنوان “هوش مصنوعی یک سخنران ، سابقه اخبار جعلی را شکست”.

وی ادامه داد: “متهمان در دفاع از خود ، با اشاره به اظهارات شاکی ، هدف از انتشار مطالب را برای جلوگیری از فضا و تغذیه رسانه ها ، اصلاح عمل اشتباه و دفاع از روحانیت توصیف کردند و گفتند که ما از این مطالب انتقاد کردیم و قصد توهین نداریم.

نصرولایی افزود: “پس از شنیدن اظهارات شاکی و دفاع از متهمان ، هیئت منصفه توسط علی نادر و سید عمار کالانتاری توهین شد ، اما با اکثریت مطلق آرا که شایسته تخفیف بودند.

سخنگوی هیئت منصفه دادگاههای سیاسی و مطبوعاتی گفت: دادگاه متعاقباً توسط فرنوش نصرالله زاده و علی نادر و سید امار كلانتاری صادر می شود ، به ریاست قاضی کریمی در نهمین شعبه دادگاه جنایی.

طبق گفته ایرنا ، طبق ماده 5 قانون اساسی ، جرم مطبوعاتی انتشار مطالب اسلام یا قانون عمومی توسط مطبوعات است و قانون طبق قانون تعیین می شود.

مطابق ماده 5 قانون اصلاحیه مطبوعات ، رویه کیفری جرم و جنایت منوط به قوانین صلاحیت ذاتی مردم یا مقامات قضایی انقلابی یا سایر مقامات قضایی است که در این صورت حضور و حضور هیئت منصفه لازم است.

توجه داشته باشید ماده 1 اصلاحیه دادگاههای دولتی و دادگاههای انقلابی بیان می کند که دادرسی مطبوعات و جرائم سیاسی در دادگاه کیفری استانی انجام می شود ، که توسط قانون استانی پردازش می شود ، که مجازات یا مجازات صلاحیت استان یا مجازات اعدام است.

دادگاه کیفری استان در حضور هیئت منصفه در حضور هیئت منصفه تشکیل می شود و دادگاه در حال حاضر واجد شرایط جرم مطبوعاتی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *