بهروز موفید ، به عنوان “هشت و نیم دقیقه” ، نقاط قوت و چالش های سری عالی “پایتخت” را مورد بررسی قرار داد.
موفید با اشاره به ویژگی های خاص طنز ، گفت: “کار طنز ویژگی ها و مشکلات خاص خود را دارد. سریال” سرمایه “از ظرفیت بالایی برخوردار است که بیشتر آنها به شخصیت های محبوب و بومی این سریال باز می گردد. این شخصیت ها توانسته اند با مخاطب ارتباط خوبی داشته باشند و این باعث محبوبیت سریال شده است.
وی گفت: “اگرچه پایتخت سعی در انتقاد از موضوعات روز داشته است ، اما فیلمنامه آن می توانست قوی تر باشد.” اگر تیم نوشتن فیلمنامه را با فرصت بیشتر و دقت بیشتری می نوشت ، نتیجه رضایت بخش تر می شد. در کار رسانه ای ، ما به ندرت اثری را مشاهده می کنیم که می تواند با علاقه عمومی همراه باشد.
موفید تأکید کرد: اگر قرار باشد سال آینده سرمایه ساخته شود ، فیلمنامه اکنون باید انجام شود تا در صورت وجود ضعف ، فرصتی برای بازنویسی و اصلاحات وجود داشته باشد. ما گاهی اوقات باید فیلمنامه را همزمان همزمان با اینكه این یك روش حرفه ای نیست ، اصلاح كنیم.
تولید کننده در پاسخ به سوالی در مورد تأثیر وقفه در تولید سریال و حذف یا افزودن زیر نمایندگان ، گفت: “این یک مسئله طبیعی است.” وقتی سریال در حال ساخت است ، تغییر در بازیگر و پشت صحنه اجتناب ناپذیر است. حتی در بناهای جهانی مانند جیمز باند ، ما شاهد تغییر قهرمان بوده ایم.
وی بر واقع گرایی سریال تأکید کرد: “شخصیت های پایتخت شبیه به افراد عادی هستند ؛ کسانی که در کنار ما زندگی می کنند. یکی از نقاط قوت این سریال این است که بازیگران اغراق نمی کنند و خودشان هستند. این به واقع گرایی کار کمک کرده و آن را محبوب تر کرده است.
در پایان ، وی در مورد احیای مارک های تلویزیونی گذشته هشدار داد و گفت: “ما نباید توسط مارک ها فریب خورده ایم.” برخی از سریال ها در فصل های اول و دوم موفق بودند ، اما فصل سوم آنها ضعیف بود. ما باید مارک ها را مدیریت کنیم و روی آنها سرمایه گذاری کنیم. در غیر این صورت ، آنها به منبع درآمد تبدیل می شوند. صدا -از این -آرت باید بتواند چند اثر قوی را همزمان انجام دهد تا در روزهای عامه مانند نوروز ، مردم به انتظارات زیاد مردم پاسخ دهند.