آخرین مطالب

همکاران

گریس علی ناصیریان: ما به فیلم فارسی بازگشتیم

به دوران فیلم فارسی برگشتیم

آغاز این مراسم پس از فیلمبرداری فیلم “هفت نارنجی بهاری” ، از جمله علی ناصیریان ، محمد کامالیپور ، فارشاد گلفیدی ، حامی حاجی عبداللهی و گروهی از ساکنان سینما مانند فارخاد ائیش ، هلیا اماامی ، سانانا سایدی ، زاهرا اسیدولایی ، هاله اسیدولایی ، زاهرا اسیدولایی ، سانیا ،

قبل از شروع فیلم “هفت بهار نارنجی” ، میسام زندی ، کارگردان دفتر نظارت سینما ، برای چند دقیقه دعوت شد ، اما او به جای صحبت کردن با شعر “توسعه من” نیمایوشیج راضی بود.

محمد کمالیپور – تهیه کننده “هفت بهار نارنجی” – در یک سخنرانی کوتاه گفت: “مردم عزیز. من از تأخیر در پخش این فیلم عذرخواهی می کنم ، در اینجا من از آقای گل وایت ، کارگردان فیلم که همه ایستاده است ، تشکر می کنم.

وی ادامه داد: “ما این فیلم را در شرایط دشوار ساختیم که حتی واکسن هم نبود ، در همان زمان ناصریان را به شمال بردیم و کار را ضبط کردیم.

این تهیه کننده خاطرنشان کرد: پروفسور نصیریان در نقش خود نقش بسیار عاشقانه ایفا کرده و یک اثر عاشقانه واقعی ایجاد کرده است و حضور او در این فیلم نقطه عطفی در کتاب کار من و فارشاد سفید است.

در بخش دیگری از این مراسم ، فارشاد گلفیدی – کارگردان “هفت نارنجی بهار” – از مردم بخاطر تماشای این فیلم به زودی تشکر کرد و گفت: “امیدوارم که از تماشای فیلم لذت ببرید ، زیرا واقعاً فیلمی را روی پرده می بینید.

پس از جشن علی نصیریان ، این هنرمند جانباز از وضعیت فعلی سینما شکایت کرد و گفت: “در این زمان سخت ، تئاتر و سینمای ما در حال تلاش بودند و سابقه خوبی را قبل و بعد از انقلاب داشتند.”

وی ادامه داد: تئاتر ما از اوایل دهه 1980 و سینما از اوایل دهه 1980 با فرخ غفاری ، ابراهیم گلستن ، داریوش مهروجی و مسعود کیمیا تبدیل شده است و ما می بینیم که سینما پس از انقلاب به خوبی رشد می کند.

این بازیگر سینما خاطرنشان کرد: تئاتر و فیلم در گذشته با مراقبت و توجه ویژه ساخته شده بود ، درست است که یک بخش از تئاتر و سینما سرگرمی و سرگرمی است ، اما همه سرگرمی ها نیست ، اما این فیلم برای تغذیه روح و روح انسان ساخته شده است.

گریس علی ناصیریان: ما به فیلم فارسی بازگشتیم

ناصیریان گفت: “بعد از انقلاب ، سینمای ما به خوبی محافظت می شد ، اما به آرامی از دست می رود و ما به فیلم باستانی باز می گردیم. یک بار ، تئاتر ما یک لاله و یک سینما بود ، اما ما افراد خلاق و محترم داریم که کار سینما را به عنوان هنر می شناسند و می توانند در مورد موضوعات اجتماعی و انسانی در قالب فیلم بحث کنند.

وی افزود: “اگر آثار بیرونی دراماتیک را بخوانید ، محتوای آن مسائل اجتماعی و انسانی ارائه شده است و جاذبه های سرگرم کننده در کنار آن فصلی شده است.” اما امروز سینمای کمدی ما بسیار جایگزین بدن واقعی سینما شده است ، در حالی که سینمای ما جوایز بین المللی زیادی کسب کرده است.

این بازیگر تئاتر گفت: “سینما جوش ها و خلاقیت های خاص خود را دارد و فقط برای گیشه و کسب درآمد نیست ، اما متأسفانه ما به روزهای فیلم فارسی برمی گردیم.”

ناصیریان گفت: من اعتراف می کنم که مردم به شادی نیاز دارند و به یک سرگرمی روحی احتیاج دارند ، اما سینمای کمدی و تئاتر با ساخت بازار و گیشه بسیار متفاوت است ، ما یک سینمای کمدی عالی داریم ، اما هیچ کس برای رفتن به سینما به آن احتیاج ندارد.

وی در ادامه به فیلم “هفت نارنجی بهار” اشاره کرد و گفت: “این فیلم با تلاش آقای گل وایت و کمالیپور ساخته شده است و این دو راه را برای ساختن آن داشتند. هنوز هم افراد نجیب مانند گلستریدی و کمالیپور وجود دارند تا به معنای واقعی فیلم بسازند.

فیلم “هفت نارنجی بهار” تأکید کرد: “مهم است که در این فیلم تأمل کنیم ، زیرا نکته مهم در این فیلم خانواده است. خانواده یک ستون مهم است و ازدواج فقط یک عاشق نیست ، بلکه دو نفر باید زندگی و زندگی را پیدا کنند که فراموش نمی شود.

نصیریان به یاد همسرش ادامه داد و گفت: “من پنج سال با همسرم ازدواج کردم و با همسرم زندگی کردم و وقتی او درگذشت ، من چند روز فقط گریه کردم ، زیرا من نزدیک به پنج دهه با یک انسان زندگی می کردم ، با رأی قوی زندگی می کردم. همسرم از کار من انتقاد کرد و در مورد انواع مختلفی با من صحبت کرد ، و این همراه را از دست دادم و من تنها بودم.

گریس علی ناصیریان: ما به فیلم فارسی بازگشتیم

وی در پایان گفت: “سینمای ما جذاب و به معنای واقعی سینما است ، اما آنچه امروز می بینم تأسف آور است. هنر به معنای انگشت زدن به نقاط ضعف فرهنگی و اجتماعی انسان است ، یک هنرمند باید مسائل فرهنگی و اجتماعی را به تصویر بکشد ، اما سینمای امروز کمتر عمل می کند.”

پس از استاد علی نصیریان ، این جشن هومان حاجی عبداللهی بود که ترجیح می داد در این مراسم شرکت کند ، که با حضور مأمورین در برج میلاد نیز از “پایتخت 2” پخش شد.

در پایان ، عوامل فیلم “هفت بهار نارنجی” و مردم فیلم را تماشا می کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *