روزنامه Hamshahri در پاسخ به توقیف سری Tasian منتشر شد.
این روزنامه نوشت: تولید و پخش سریال های شبکه سینمای خانگی سالها داغ بوده است و سریال ها بالاترین مخاطبان را از سیستم عامل های نمایش دارند.
ساترا ، به عنوان تنظیم کننده ، مجوزهای لازم برای تولید و تولید این سریال را ارائه می دهد ، که گاهی اوقات برای این سریال و خود ساترا به حاشیه رانده می شود ، زیرا برخی از سریال ها بعد از چند قسمت متوقف می شوند و پس از اصلاحات پخش آنها ادامه می یابد. اما برخی از سریال ها به دستور قضایی توقیف می شوند ، که منجر به بسته شدن کامل پرونده پخش سریال نمی شود و پس از اصلاحات مورد نظر آغاز می شود.
آخرین سریال که پس از پخش توسط قوه قضاییه ممنوع شد ، تاسیان پاکراوان است. دلیل این امر عدم وجود مجوز انتشار است و ساترا قرار است جلساتی را با مدیران و سازندگان پلت فرم نمایش خود برگزار کند.
سریال های دیگری که پخش را متوقف کردند و پس از اصلاحات چرخه بازگشت “غرب” امیر پورکیان بودند. این سریال با دستور قضایی متوقف شد و سرانجام پس از چند هفته به چرخه نمایش بازگشت. ظاهراً دلیل این سریال اعتراض به برخی از شخصیت های سریال بود و بعداً بیان شد که وی یکی از شخصیت های زن سریال عربی است.
توقیف مکرر “شبکه مخفی زنان” و سردرگمی که برپا شده است نمونه دیگری است. این سریال از زمان انتشار آن قطع شده است ، که در برخی از رسانه ها و فضای مجازی ، توقف یا دستگیری این سریال را برجسته کرده است. توقف “شبکه مخفی زنان” در ماه نوامبر به پایان رسید و پخش آن پس از حدود شش ماه از سر گرفته شد.
“سقوط” یکی از سریال هایی است که چند سال ممنوع نیست ، اما به دلیل بازیگر جنجالی وی ، ساترا این سریال را برای پیگیری عدم مجوز خود متوقف کرد. سریال که در زمان خود بسیار محبوب بود ، اما این سریال سرانجام پس از مشاوره نشان داده شد.
“جیران” تنها سریال سینمای خانگی است که ظاهر آن به دنبال دادخواست درباره ادعای سرقت ادبی متوقف شده است. این سریال در اواخر ماه ژوئیه پس از شکایت مهداد غفر زاده ، نویسنده “گوزن من ، مارال” با صدور دستور قضایی ، توسط سازندگان ممنوع شد. این سریال که در وسط نمایش مصادره شده بود ، کمتر از شش ماه بعد با دستور قضایی کشف و ضبط شد.
“زخم ها” بیشترین فصل را در بین این سریال داشت ، اما این سریال در بعضی از قسمت ها توسط ساترا اصلاح شد. با توجه به مخالفت سازندگان با حسابرسی های اعلام شده توسط ساترا ، قسمت 7 کار دارای مجوز نبود ، اما پس از 5 روز نشان داده شد.
گاهی اوقات سرمایه گذاری های ناشناخته در تولید سریال از این سریال ممنوع می شوند. “قورباغه” یکی از سریال هایی بود که قبل از پخش با دستور قضایی ممنوع شد. در آن زمان گفته می شد که سریال شاهرزاد ، که در یک پرونده اقتصادی شرکت کرده بود ، گفته می شود که “قورباغه” را تأمین مالی کرده است ، اما این کار سرانجام در اوایل ژانویه ممنوع و آزاد شد.
در سال 9 ، این سریال متوقف شد. یکی از “ممنوع” ، که برای چند سکانس حاشیه ای توقیف شد ، پس از شش ماه نمایش داده شد ، و دیگری “عاشقانه” که در آن اختلاف صاحبان کار و کپی قانونی آن در اینترنت منجر به شکایات قضایی می شود و به تبع آن پخش می شود در اینترنت با اینترنت. از دستور قضایی جلوگیری شد.
معاون اجتماعی ناجا سریال “من می خواهم زندگی کنم” را در زمان پخش متوقف کرد و پس از پنج روز انتشار از سر گرفت.