آخرین مطالب

همکاران

۷۰ میلیارد دلار ارز و طلا در اختیار مردم است /چرا نرخ ارز ثبات ندارد؟

Hojjatoleslam Gholamreza Mesbahi Moghaddam در دهمین کنفرانس مالی اسلامی که در روز سه شنبه ، 23 فوریه برگزار شد ، در بورس اوراق بهادار با بیان اینکه اقتصاد به معنای استفاده بهینه است: جامعه اسلامی جامعه ای نیست که فقر در آن فقر باشد ، فقیر با دستگیری حل می شود ، دستگیر می شود ، دستگیری حل می شود ، بنابراین فقر ظاهری ندارد.

یکی از اعضای شورای مصلحت گفت: “در دست افرادی که در دست مردم هستند ، بودجه ای وجود دارد ، از جمله ارز که مردم خارج از فعالیت های اقتصادی راکد هستند یا از جمله طلای ملی ذخیره شده ، که $ است 5 میلیارد دلار در کل 5 میلیارد دلار.

وی گفت: “ما به دنبال تسهیلات موسسات مالی 5 میلیارد دلار هستیم ، اما 5 میلیارد دلار در دست چرخه اقتصادی عمومی است.”

استاد دانشگاه گفت: “در یک زمان ، مردم در بانک ها بودند و سودآور بودند ، اما آنها گفتند ،” بیا به جای فتح اعتماد ملی ، ارز ملی دریافت کنید و این منابع خارج از چرخه اقتصاد بودند و مردم از اقتصاد خارج بودند. “آنها ارز خود را در صندوق ایمن قرار دادند و شما دیدید که با سرقت از بانک چه اتفاقی می افتد.

Mesbahi Moghaddam در پاسخ به این سؤال که آیا این منابع نباید به اقتصاد کشور بیاید ، افزود: “دولت باید اعتماد ایجاد کند ؛ البته ، بورس اوراق بهادار کار خوبی انجام داده است و کار خوبی است. باعث می شود افراد ارز خود را در بانک ها سرمایه گذاری کنند ، اما بازده سرمایه گذاری در بانک ها بسیار کم است و انگیزه ای قوی برای سرمایه گذاری فراهم می کند.

وی افزود: “پیشنهاد من این است که صندوق های پروژه را راه اندازی کنید ، اما باید مشخص شود که آیا سرمایه یک سال بازگردد.” اگر چنین است ، بخش نفت و گاز بالاترین مزیت ما و سودآوری یک ساله است ، می بینیم که سیل سرمایه در حال انجام است. من این پیشنهاد را روز شنبه به پزشک رئیس جمهور ارسال کردم.

Mesbahi Moghaddam در مورد ارز گفت: ثبات قیمت ارزی همه قیمت ها را پایدار می کند. بنگاههای ما به هر قیمتی که کالا یا خدمات دریافت کرده اند ، به هر حال افزایش ارز ، کالاها و خدمات را افزایش می دهد زیرا افزایش ارز انتظار تورم است.

نماینده سابق پیشین گفت: “مانده تجارت ما با نفت و صادرات کالا 5 میلیارد دلار مثبت است که یک خبر عالی است ، اما بدون نفت ، 5 میلیارد دلار منفی است.”

نقش کانال های تلگرام در نرخ ارز

وی میزان کانال های تلگرام را یکی از دلایل افزایش نرخ ارز در بازار غیررسمی توصیف کرد و افزود که بسیاری از این کانال ها در سایر کشورها اداره می شوند و قیمت ارز را تحت فشار قرار می دهند.

یکی از اعضای مجمع متخصصان ادامه داد: منطق اشتباه در کشور ما این است که ارز باید به عنوان یک شناور مدیریت شده کنترل شود ، زیرا ارز مانند سایر کالاها است. برخی فکر می کنند اگر ارز بالا برود ، صادرات افزایش می یابد. در زمان هاشمی ، خاتامی و احمدی نژاد به مدت نه سال ادامه یافت ، اما صادرات بین 5 تا 5 میلیارد دلار رشد نکرد.

وی گفت: با افزایش نرخ ارز ، برخی از افراد به نفع 5 میلیون نفر آسیب می بینند ، به عنوان دولت ، پتروشیمی و فولاد به عنوان بزرگترین صادرکنندگان و دارندگان ارز نامگذاری می شوند.

Mesbahi Moghaddam گفت: پتروشیمی و فولاد ، که اغلب وابسته به دولت یا دولت هستند ، بازده ارز را از صادرات تأمین نمی کنند ، در حالی که اگر ارز به توافق برسد ، هیچ وارد کننده ای از بازار ارز آزاد نخواهد بود یا اگر آن را دریافت کند. پس از چند ماه ارز درخواست کرد.

وی افزایش قیمت ها را به عنوان نتیجه احتکار ارز توصیف کرد و گفت: “اگر ارز وجود نداشت ، ما نمی گفتیم اما ارز در دسترس خواهد بود اما در دسترس نیست ؛ برخی از سخنان غیرقابل توصیف خود شوکه شده و در مورد قیمت ارز صحبت می کنند و صحبت می کنند به بازار سیگنال منفی بدهید.

رشد نقدینگی متناسب با رشد کالاها و خدمات تولید تولید است

Mesbahi Moghaddam در مورد رشد نقدینگی گفت: در هر اقتصاد ، رشد نقدینگی متناسب با رشد کالاها و خدمات است ، اما اگر نقدینگی رشد کالا را افزایش دهد ، کالا کم خواهد بود و تقاضا زیاد است و قیمت کالاها و خدمات افزایش می یابد.

وی گفت: اگر رشد اقتصادی ما 2 ٪ باشد ، رشد نقدینگی باید 2 ٪ باشد ، نه آنطور که در دهه نود صفر داشتیم ، اما رشد نقدینگی 2 ٪ بود.

وی خاطرنشان کرد: روش ما برای تخصیص منابع بانکی راهی برای دستیابی به تولید و تجارت نیست. اکنون بانک ها در حال تأمین مالی شرکت ها و افراد هستند و نقدینگی جدیدی ایجاد می شود که منجر به جلوگیری از رشد بانک ها می شود. نقدینگی باید راهی برای پرداخت نقدینگی به خود متقاضی باشد ، اما به فروشنده ، و نتیجه این است که تولید 5 ٪ رشد است. یا نقدینگی به پروژه هایی می رود که جهش تولید دارند.

صالح آبادی: مشارکت مردم در بازارهای مالی اسلامی جز با افزایش دانش مالی امکان پذیر نیست

در ابتدای کنفرانس ، علی صالح آبادی ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در دوحه قطر و رئیس انجمن مالی اسلامی ، برنامه های انجمن توسعه بازارهای مالی اسلامی را شرح داد.

وی گفت: “این کنفرانس در موضوع پرش تولید و مشارکت در بازارهای اسلامی است.” موسسات بی شماری در این کنفرانس شرکت کردند ، از جمله دو دانشگاه و دو موسسه بین المللی.

وی افزود: “چهار جلسه قبل از ویژه برای این کنفرانس وجود داشت که دو جلسه قبل از آن در وبینار و بین المللی برگزار می شود. طراحی ابزارهای مالی جدید اسلامی و مشارکت عمومی در تولید و موقعیت آنها در برنامه هفتمین توسعه مباحث مربوط به این قبل از پست ها.

صالح آبادی ادامه داد: با توجه به برنامه ریزی و فراخوانی که انجام شده است ، ما مقالات را دریافت کرده ایم و مقالات منتخب در پانل ها و کتابهای مربوط به کنفرانس ارائه شده است.

وی خاطرنشان کرد: جایزه مالی اسلامی در توسعه بانکداری اسلامی به شخص طبیعی اهدا می شود و اکنون به دکتر موسویان جایزه مرحوم Hojatoleslam اهدا می شود.

رئیس انجمن مالی اسلامی ، با اشاره به فعالیت های بیشمار انجمن مالی اسلامی ، گفت: “کسانی که علاقه مند به این منطقه هستند می تواند در دسترس همه افراد علاقمند به ارتقاء علوم مالی اسلامی باشد ؛ دانش را افزایش دهید. دوره هشتم DBA مواد اسلامی این فوریه آغاز می شود ؛ بسیاری از پایان نامه های دانشجویان در دستور کار کمیته فقه و بانک مرکزی برای بررسی و اجرای آن قرار گرفته اند برجسته

وی تأکید کرد: ما فعالیتهای بین المللی در انجمن مالی اسلامی داشته ایم و امروزه به عنوان یک انجمن فعال و مؤثر در سراسر جهان شناخته می شود. در ایران به دست آمده و امتحانات گواهی حسابرسی اسلامی بحرین را گرفته اند ، و چهار فعال مالی اسلامی توانسته اند گواهی حسابرسی مذهبی را از AOFI بدست آورند. ما در نه کشور ، شبکه خوبی با تمرکز مالی اسلامی ایجاد کرده ایم. ابن از وزارت علوم ارتباط نداشت تا در بین انجمن های تخصصی رتبه بندی کند.

صالح آبادی خاطرنشان کرد: مشارکت در بازارهای مالی به جز با شفافیت ، اعتماد به نفس و غیره. برنامه مهم دیگری برای افزایش سطح سواد مالی در بازارهای مالی افزایش است ، بازار مالی قوی نیاز به دانش و سواد بالا دارد و جز این امکان پذیر نیست. با توسعه علوم مالی اسلامی که انجمن مالی اسلامی آن را یکی از وظایف آن می داند.

به گفته ایرنا ، در دهمین کنفرانس مالی اسلامی مرحوم Hojjatoleslam دکتر موساویان به دکتر حسین میسامی ، عضو مؤسسه تحقیقاتی پولی و بانکی برای سالها تلاش در زمینه بانکداری اسلامی اعطا شد.

اره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *