آخرین مطالب

همکاران

غذای عجیب انسان‌ های ۳۰۰ هزار سال پیش

دانشمندان بقایای پالاوالوکسودون، یکی از بزرگترین پستاندارانی را که تاکنون روی زمین راه رفته است، در معدنی در پامپور هند کشف کرده اند.

در سال 2000 جمجمه عظیم یک فیل عاج راست به نام Palaulaxodon از معدنی استخراج شد و پس از آن مجموعه ای از فسیل ها و ابزار سنگی مورد استفاده انسان های باستان کشف شد.

در آن زمان، محققان توانستند تشخیص دهند که این حیوان در حدود 300000 سال پیش مرده است، زیرا شکستگی های جمجمه به دانشمندان فرصت نادری برای نگاه کردن به داخل جمجمه می داد.

دانشمندان به این نتیجه رسیدند که این فیل عظیم الجثه در زمان مرگ بیمار بوده است. دکتر سیمون پارفیت، محقق تکامل انسان در موزه تاریخ طبیعی، می گوید: “وقتی به قسمت آسیب دیده نگاه کردیم، متوجه شدیم که چیزی غیرعادی در داخل جمجمه وجود دارد. جمجمه فیل ها با فضاهای هوایی پر شده اند تا سر را سبک تر کنند، اما استخوان های اطراف حفره های سینوس به طور غیر طبیعی اسفنجی بودند قسمت دیگری از بدن یا ناشی از یک بیماری شدید تنفسی است.

ابزارهای سنگی و استخوان های شکسته فیل که در معدن کشف شده اند نشان می دهد که احتمالاً انسان ها در مرگ این موجود نقش داشته اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *