نگاهی به کارنامه توسلی مهر در سایپا| آریا، کادیلا و ام ۴۴ در مسیر تولید

بازار؛ گروه خودرو: جواد توسلی مهر از زمان حضور در راس گروه خودروسازی سایپا بر اساس آمار منتشر شده از سوی این خودروساز توانسته شرایط مالی، صنعتی و تولیدی مطلوبی را ایجاد کند. جاده نارنجی پوشان طی 7 ماه گذشته با مدیریت توسلی مهر موفق به ثبت رکوردهای متعدد و ایجاد استراتژی های جدید شده است که با توجه به قیمت گذاری دستوری، تحریم های ظالمانه و کمبود نقدینگی قابل توجه است. این خودروساز در سال جاری تلاش کرده تا سبد محصولات خود را گسترش داده و بر اساس برنامه ریزی های از پیش تعیین شده نظر مشتریان را جلب کند. در ادامه به بررسی کارنامه جواد توسلی مهر در 7 ماه مدیریت در جاده مخصوص نارنجپی پوشان می پردازیم.

گروه خودروسازی سایپا طی سه ماهه نخست سال جاری رکوردهای 15 ساله و 7 ساله خود را در سود عملیاتی و سود ناخالص شکست و همچنین 1172 میلیارد تومان از زیان عملیاتی خود را کاهش داد.

با توجه به قیمت گذاری دستوری و کمبود نقدینگی در جاده ویژه، تولید آزمایشی P90 نشان از بهبود وضعیت جاده نارنجی پوش دارد.

تحول در محصولات پارس خودرو و سایپا

گروه خودروسازی سایپا در دهه اول ماه جاری از تولید آزمایشی تندر 90 ایرانی با نام پی 90 یا کادیلا خبر داد. ورود محصولات جدید به خطوط تولید خودروسازان مستلزم سرمایه گذاری چند صد میلیارد تومانی است که با در نظر گرفتن قیمت گذاری دستوری و کمبود نقدینگی در جاده ویژه، تولید آزمایشی P90 نشان از بهبود وضعیت در منطقه دارد. جاده پوشیده از نارنجی P90 در شرکت پارس خودرو تولید می شود، P90 تندر 90 ایرانیزه می شود.تولید آزمایشی و عرضه آزمایشی این خودرو در زمان مدیریت جواد طوسلی مهر در گروه خودروسازی سایپا نشان دهنده راهبرد تنوع محصول برای رفع نیاز بازار به خودروهای اقتصادی با کیفیت است.

پیش از این مهدی مطلب زاده، عضو هیئت مدیره انجمن صنایع همگن نیروگاهی و قطعه سازان خودرو کشور در گفت و گو با خبرنگار این رسانه در خصوص P90 گفته بود؛ برای تولید این خودرو، انجمن صنایع همگن قطعه سازان کشور همکاری نزدیکی با وزارت ایمنی و گروه خودروسازی سایپا برای ایجاد این پروژه داشته است. فضای داخلی تندر 90 ایرانی به گونه ای ساخته شده است که شرکت خودروسازی رنو نمی تواند شکایت کند. پیش بینی می شود P90 با کیفیتی مشابه تندر 90 وارد بازار شود، اقدام سایپا با مدیریت جواد طوسلی مهر در خصوص تولید خودروی مذکور نیز باعث تنوع پلت فرم شده است.

تنوع محصولات در گروه خودروسازی سایپا تنها به P90 ختم نمی شود، بلکه این خودروساز دو محصول جدید دیگر در پارس خودرو، اطلس و سهند روی خط دارد. عرضه این دو محصول در سال جاری منجر به افزایش رضایت مشتریان در زمینه تحویل و بهبود کیفیت شده بود. استراتژی جذاب مهر برای توسعه سبد محصولات دومین خودروساز بزرگ خاورمیانه به خانواده شاهین نیز رسیده است. بر اساس اعلام مدیران ارشد ویژه جاده سرپوشیده نارنجی از شاهین پلاس اتوماتیک، امسال 40 هزار دستگاه تولید و روانه بازار می شود. همچنین شاهین اتوماتیک با تیراژ بالا برای رفع نیاز مشتریان راهی بازار می شود. لازم به ذکر است شاهین پلاس اتوماتیک مجهز به موتور، گیربکس و فناوری ایمنی و رفاهی مانند سیستم کنترل پایداری است و می تواند سهم قابل توجهی از بازار خودروهای اقتصادی را به خود اختصاص دهد. و کیفیت را به خود اختصاص دهند. این

گروه خودروسازی سایپا در سال جاری طی 5 ماهه امسال 1770 دستگاه خودرو از گمرکات کشور ترخیص کرده است.

برتری سایپا در واردات خودرو

گروه خودروسازی سایپا در طرح واردات خودرو که حدود دو سال از اجرای آن می گذرد سهم بسزایی دارد. سال گذشته، دومین خودروساز بزرگ کشور تعهدات خود را در تامین و تحویل خودروهای چانگان CS 35 پلاس به تاخیر انداخت. اما با تدبیر جواد توسلی مهر و تیم مدیریتی وی در سال جاری، این خودروساز طی 5 ماهه امسال 1770 دستگاه خودرو را از گمرکات کشور ترخیص کرد. همکاری چانگان و سایپا بی سابقه بوده و برند چینی مذکور در سال های گذشته با عرضه مدل های CS 35 و Ido بازار مناسبی را برای خود فراهم کرده بود. عرضه CS 35 Plus تعادل قیمتی را در بازار مونتاژکنندگان چینی ایجاد کرد.

واردات خودرو در گروه خودروسازی سایپا تنها به چانگان وابسته نیست، بلکه این خودروساز نیسان سیلفی را در شرکت پارس خودرو وارد بازار کشور کرده است. نیسان همکاری دیرینه ای با پارس خودرو دارد و به نظر می رسد احیای این همکاری با هدایت توسلی مهر تا گروه خودروسازی سایپا ادامه یابد.

نگاهی به رکورد توسلی مهر در سایپا آریا، کادیلا و M44 در حال تولید

گروه خودروسازی سایپا در شرایطی که بحران ارزی گریبان خودروسازان و واردکنندگان را گرفته است، فعالیت واردات خودرو خود را تقویت و ادامه داد. این تحول نشان دهنده تثبیت سیستم مالی جدید در این گروه خودروسازی است.

پرچمدار سایپا در تاکسی های برقی

در دولت سیزدهم، وزارت صلح با تعریف استراتژی گذار از خودروهای بنزینی و حرکت به سمت محصولات برقی، زمینه را برای واردات خودروهای برقی برای ایجاد حمل و نقل پاک فراهم کرد. دولت قبل کمترین تولیدکننده یا واردکننده خودرو را در زمینه عرضه خودروهای برقی داشت. با وجود اینکه در مدیریت قبلی سایپا چندین خودروی برقی برای فروش معرفی شد اما هیچ کدام به مرحله اجرا نرسیدند. جواد طوسعلی مهر با تعریف پروژه و پیگیری واردات خودروهای برقی در نظر دارد چانگان ایدو الکتریک را برای ناوگان تاکسیرانی تامین کند. این

با توجه به شبکه گسترده خدمات پس از فروش گروه خودروسازی سایپا در کشور، عرضه خودروهای برقی به ناوگان تاکسیرانی می تواند موجب رضایتمندی از حمل و نقل پاک شود. زیرا پاشنه آشیل خودروهای برقی سایر شرکت های واردکننده خدمات پس از فروش می باشد.

گروه خودروسازی سایپا در نظر دارد خودروی آریا که کراس اوور خودروی شاهین است و خودروی M44 سیتروئن C3-XR ایرانیزه شده را به ترتیب در سایپا و سایپا کاشان تولید کند.

آریا و ام 44 در یک قدمی بازار هستند

گروه خودروسازی سایپا در نظر دارد خودروی آریا که کراس اوور خودروی شاهین است و خودروی M44 سیتروئن C3-XR ایرانیزه شده را به ترتیب در سایپا و سایپا کاشان تولید کند.

گروه خودروسازی سایپا به زودی دو محصول جدید خودروی آریا که محصول کراس اوور شاهین است و خودروی M44 که سیتروئن C3XR ایرانی است به بازار عرضه خواهد کرد.

نگاهی به رکورد توسلی مهر در تولید سایپا آریا، کادیلا و M44

گروه خودروسازی سایپا در اولین روز از نمایشگاه تحول صنعت خودرو محصول M44 را به نمایش گذاشت. در این مراسم عباس علی آبادی وزیر سابق ایمنی در غرفه گروه خودروسازی سایپا حضور یافت. حمایت سایپا از نقدینگی برای تولید سیتروئن C3-XR، گفت: وزارت حراست نباید حامی مالی باشد و مدیرعامل گروه خودروسازی باید به دنبال تامین نقدینگی باشد. وزیر صلح اگر قیمت گذاری دستوری را حذف کرده باشد، می تواند درباره وضعیت مالی خودروسازان چنین ادعایی داشته باشد. با دخالت دولت در نظام قیمت‌گذاری و سیاست انقباضی بانک‌ها برای اعطای تسهیلات مالی برای طرح‌های جدید خودروسازان، خودروهایی مانند سیتروئن C3-XR با ترمز نقدینگی وارد خط تولید نمی‌شوند.

اقدامات اخیر جواد توسلی مهر در دومین خودروساز بزرگ خاورمیانه حکایت از آن دارد که مشکلات نقدینگی این شرکت کاهش یافته و M44 به تولید انبوه نزدیک شده است. در عین حال خودروی آریا که چند سالی است در انتظار تولید بوده امسال تولید و روانه بازار می شود. عرضه این دو خودروی کراس اوور توسط گروه خودروسازی سایپا می تواند منجر به تعادل قیمت و پاسخگویی به نیاز مشتریان در بازار شود.

نگاهی به رکورد توسلی مهر در سایپا آریا، کادیلا و M44 در حال تولید

بر اساس آمار منتشر شده، سایپا توانسته در سه ماهه نخست امسال تولید خودروهای تجاری را 23 درصد افزایش دهد و در عین حال رکورد سود ناخالص 15 ساله این خودروساز شکسته شود.

رکوردهای توسلی مهر

به گفته کارشناسان، جواد توسلی مهر به جاده ای خاص در میراث جاده نارنجی پوش تبدیل شد که منجر به بحران نقدینگی و وضعیت ارزی این واحد بزرگ خودروسازی شد. بر اساس آمار منتشر شده، سایپا توانسته در سه ماهه نخست امسال تولید خودروهای تجاری را 23 درصد افزایش دهد و در عین حال رکورد سود ناخالص 15 ساله این خودروساز شکسته شود.

این اقدامات مثبت مالی در کنار بهبود وضعیت تولید، توسعه سبد محصولات و افزایش تیراژ واردات خودرو با در نظر گرفتن چالش های مالی فراوان در صنعت خودرو نشان می دهد که جواد طوسلی مهر تاب به ثبت رسیده است. یک رکورد مثبت در 7 ماه گذشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *