آخرین مطالب

همکاران

مشارکت ذوب‌ آهن در ابر پروژه انتقال آب

هادی بهرامی; بازار: بازار سهام به دلیل ویژگی های ریسک پذیر و بازده بالا در بلندمدت، سرمایه گذاران خاص خود را دارد. اما در کوتاه مدت ممکن است بازدهی منفی داشته باشد، ممکن است از جنبه های اساسی یا فنی تاثیری نداشته باشد، ممکن است بی احتیاطی، تقلب های غیرمستقیم و بسیاری موارد دیگر داشته باشد. در حال حاضر برخی رویدادها منجر به کاهش بیشتر یا آشفتگی بازار می شود که باعث شده سرمایه گذاران اخبار مهم سیاسی-نظامی و اقتصادی را دنبال کنند. در ادامه به تشریح آخرین اخبار مهم بورس و اقتصاد کشور می پردازیم تا سرمایه گذاران با آگاهی بیشتر از اتفاقات اخیر مطلع شوند و به خرید و فروش سهام بپردازند.

1- حالت بنزین از زبان مدیر عامل
رشید قانعی در جمع مدیران عامل شرکت های زیرمجموعه بنزین (گروه سرمایه گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس) گفت: طی 2.5 سال گذشته نگرانی هایی برای تولید فرآورده ها وجود داشت و بیشتر قول ها داده شد. انجام شده است و برخی هنوز در دسترس هستند. گروهی وجود نداشت و باید منتظر مراجع بود. ظرفیت تولید پتروشیمی ها در ایلام، ارومیه و لردگان به بیش از 90 درصد رسیده است که دستاوردی برای صنعت پتروشیمی محسوب می شود و سودآوری و فعالیت این شرکت ها در سطح خوبی قرار دارد. بنابراین میانگین تولید 79 درصد شرکت های گروه پترول از شرکت های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس بالاتر است و این نشان دهنده سرمایه گذاری پترول در شرکت های در حال رشد است.

2- پیشنهاد افزایش سرمایه 400 درصدی یک شرکت شیمیایی!
شرکت گهر فام از طرح افزایش سرمایه 400 درصدی از محل مطالبات و وجوه نقد سهامداران خبر داد و بر اساس این گزارش شفام قصد دارد سرمایه فعلی خود را از 100 به 500 میلیارد تومان افزایش دهد. این افزایش سرمایه شرکت گوهر فام به منظور جلوگیری از فرار نقدینگی، اصلاح ساختار مالی، بهبود وضعیت مالکیت و تامین سرمایه در گردش مورد نیاز برای رقابت با سایر شرکت ها اعمال می شود. شرکت تولیدی و صنعتی گهرفام با ارزش بازار 969 میلیارد تومان، قیمت 969 تومان و 18 میلیون صف خرید معامله می شود.

3- مشارکت ذوب آهن در طرح ابر انتقال آب
طرح آب شیرین کن از سال 1396 دستور بازنگری و در سال 1401 به طور قطعی اجرا شد و در ایران این طرح ها فقط برای شهرهای حاشیه دریای عمان و خلیج فارس اجرا شد اما با تشدید تنش آبی در فلات مرکزی. . و به ویژه در اصفهان عملیات ساخت و انتقال آب به شهرهای مرکزی به طور رسمی آغاز شده است. شرکت های فولاد مبارکه، ذوب آهن، اتاق بازرگانی اصفهان، پالایشگاه اصفهان، سازمان همیاری شهرداری های اصفهان، شهرداری اصفهان و شرکت تامین فولاد مبارکه سهامداران این پروژه هستند. به حداقل می رساند

4- ضرر 100 میلیارد تومانی سه خودروساز بزرگ در روز!!
با توجه به زیان شرکت های بزرگ خودروسازی وابسته به دولت و زیان انباشته سنگینی که دارند، به طور مستقیم و غیرمستقیم هزاران شغل را تحت تاثیر قرار داده و مشکلات بزرگ تری را ایجاد خواهد کرد. زمانی که ایران خودرو و سایپا زیان ده هستند، سهامداران و مشتریان بیشترین ضرر را متحمل می شوند. زیرا زمانی که سهام شرکت بی ارزش باشد خرید نمی شود و در نتیجه قیمت سهم کاهش می یابد و بازدهی منفی را به ثبت می رساند و از طرفی قیمت محصولات تولیدی تا زمانی که مشتریان به صورت مستمر افزایش می یابد. حاضر به خرید نخواهد بود سه شرکت بزرگ ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو روزانه 100 میلیارد تومان زیان می دهند و پیش بینی می شود مشکلات انباشته چندین ساله این صنعت برطرف شود.

5- پرداخت و تکمیل واحد برق بخار عسلویه
شرکت تولید برق مپنا عسلویه از واگذاری 188.6 میلیون سهم سرمایه گذاری کارکنان مپنا به شرکت آب و برق صبا و پرداخت 60.4 میلیارد تومان بدهی تجاری به گروه مپنا برای تکمیل سه واحد بخار خبر داد. شرکت تولید برق مپنا عسلویه با ارزش بازار 4544 میلیارد تومان با قیمت 584 تومان معامله می شود و بزرگترین سهامدار آن گروه مدیریت نیروگاهی مپنا ایرانیان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *