فروش بدون نوبت ساینا اس به قیمت کارخانه

پیرو اعلام نتایج در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو، مراتب را به نمایندگی ها و متقاضیان واجد شرایطی که در سال گذشته برای ثبت نام اولیه خودرو ساینا اس در طرح عادی سامانه مذکور اقدام کرده بودند، اعلام و پیامکی به آنها در تاریخ 1403/05/15. امکان واریز وجه خودرو و ثبت نام با توجه به شرایط زیر اعلام می شود.

ساینا اس سدان کوچک سایپا است که پس از مدل های SX، EX، اتوماتیک و پلاس ساینا به بازار عرضه شد. اولین نسخه ساینا در سال 1995 معرفی شد و چهار سال بعد اولین فیس لیفت آن با نام ساینا اس رونمایی شد. اگرچه ظاهر این مدل تفاوت هایی با نسخه معمولی دارد، اما مشخصات فنی ساینا اس تغییر چندانی نکرده است. و تنها با افزودن دریچه گاز برقی توانست استاندارد آلایندگی یورو 5 را دریافت کند. ساینا اس علاوه بر تغییرات ظاهری به آپشن های بیشتری نیز مجهز شده است. همچنین در اوایل سال 1402 ساینا اس دوگانه سوز و ساینا اس اتوماتیک نیز وارد بازار شدند.

مزایا و معایب

+ کابین جادار

+ آپشن ها و امکانات بیشتر نسبت به انواع قبلی

– موتور 8 سوپاپ

– کیفیت ساخت پایین

– قدرت کمتر ساینا اس دوگانه سوز

مشخصات فنی

مشخصات فنی ساینا اس مشخصات فنی همانند مدل های قبلی ساینا و همچنین کوییک اس است البته این خودرو با اضافه شدن دریچه گاز برقی توانسته به استاندارد آلایندگی یورو 5 دست یابد و با اصلاح سیستم الکتریکی امکان نصب آپشن های مختلفی وجود دارد، اما گروه خودروسازی سایپا با توجه به افزایش قیمت، امکانات جدیدی را برای ساینا پشت سر گذاشته است.

مدل بنزینی و دنده ای ساینا S از موتور 1.5 لیتری 4 سیلندر 8 سوپاپ با حداکثر قدرت و گشتاور 88 اسب بخار و 130 نیوتن متر استفاده می کند. یک گیربکس 5 سرعته دستی نیروی موتور را به چرخ های جلو منتقل می کند تا این سدان کوچک ملی در 12.8 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر در ساعت برسد. حداکثر سرعت ساینا اس نیز 175 کیلومتر بر ساعت است. این مدل با سوزاندن 7.22 لیتر بنزین در هر صد کیلومتر کم مصرف ترین نوع ساینا اس است.

ساینا اس اتوماتیک هیچ تفاوتی با مدل دستی ندارد به جز اینکه از جعبه دنده CVT با 6 دنده دستی استفاده می کند. البته استفاده از گیربکس اتوماتیک باعث شده تا شتاب این مدل (13.4 ثانیه) کمتر و مصرف سوخت آن (7.6 لیتر در هر صد کیلومتر) بیشتر از ساینا S معمولی باشد، حداکثر سرعت مدل اتوماتیک نیز به 170 کیلومتر می رسد. /h.

ساینا اس دوگانه سوز یکی دیگر از انواع ساینا اس است که سایپا در نیمه اول سال 1402 به بازار ایران عرضه کرد.موتور بنزینی- گازی این مدل نسبت به سایر نسخه ها ضعیف تر است و در حالت بنزینی 83 اسب بخار قدرت و 127 نیوتن متر تولید می کند. 73 اسب بخار و 112 نیوتن متر در حالت گاز. دلیل افت برق این مدل نسبت به سایر نسخه ها استفاده از شیر مکانیکی گاز به جای برقی است. شتاب صفر تا صد ساینا اس دوگانه سوز 13.6 ثانیه و حداکثر سرعت آن 175 کیلومتر بر ساعت مانند مدل معمولی است. این نوع ساینا در هر 100 کیلومتر بین 7.2 تا 7.4 لیتر بنزین یا گاز می سوزاند.

مشخصات عمومی


















نوع موتور خودرو

خط بنزین

حجم موتور

1.5 لیتر

سیلندر / شیر

۴ / ۸

تنفس موتور

طبیعی

قدرت

88 اسب بخار


83 اسب بخار (دوگانه – بنزینی)


73 اسب بخار (دو گازی)

گشتاور

128 نیوتن متر


127 نیوتن متر (دوگانه – بنزینی)


112 نیوتن متر (دو گازی)

گیربکس

دستی 5 سرعته


CVT با 6 دنده مصنوعی

محور محرک

خودروی محورجلو

شتاب

12.8 ثانیه


13.4 ثانیه


13.6 ثانیه

سرعت

170-175 کیلومتر در ساعت

مصرف سوخت

7.22 لیتر در 100 کیلومتر


7.21 لیتر در 100 کیلومتر (دوگانه – بنزینی)


7.47 لیتر در 100 کیلومتر (دو گاز)


7.62 لیتر در 100 کیلومتر (اتوماتیک)

استاندارد انتشار

یورو 5

فرمان

هیدرولیک


برقی

بدن

سدان کوچک

نوع رینگ

فولاد


آلومینیوم

ابعاد و ظرفیت ها












طول

4209 میلی متر

یک پیشنهاد

1664 میلی متر

بالا آمدن

1481 میلی متر

فاصله بین محورها

2414 میلی متر

وزن خالص

1050-1165 کیلوگرم

تعداد مسافران

5 نفر

ظرفیت صندوق عقب

370 لیتر


300 لیتر (دوگانه سوز)

حجم مخزن سوخت

42 لیتر (بنزین)


62 لیتر (گاز)

قطر رینگ

14 اینچ

طراحی ظاهری

ساینا اس از نظر ظاهری خودرو چندان جدید نیست و فیس لیفت ساینا EX و SX در نظر گرفته شده است که جلوه بهتری به این سدان کوچک داده است.

جلوپنجره با طراحی لانه زنبوری و نوار کرومی در اطراف آن، همراه با سپر دو رنگ و گرافیک لامپ جدید، به روز رسانی‌های چهره Sienna S هستند و چراغ‌های روشنایی در روز در کنار چراغ‌های مه شکن قرار دارند.

نمای جانبی فیس لیفت ساینا هیچ تفاوتی با تیپ ها و مدل های قبلی نداشته و همین ظاهر را حفظ کرده است. البته در نسخه دوگانه سوز، شیر نازل گاز در کنار شیر گاز قرار دارد.

بیشترین تغییرات را می توان در قسمت عقب ساینا S مشاهده کرد، صندوق عقب، چراغ ها و سپر بازطراحی شده اند. با این حال، طراحی جدید کمی بد به نظر می رسد.

عناصر بیرونی ساینا اس و کوییک اس به خصوص در جلو یکسان هستند.

طراحی داخلی

نارنجی پوشان سایپا تغییرات زیادی در طراحی داخلی و کابین ساینا اس ایجاد نکرده اند، همین داشبورد به کار رفته در مدل های SX و EX در فیس لیفت جدید نیز به چشم می خورد. البته صفحه کیلومتر شمار و فرمان از ساینا اتوماتیک و آپشن گرفته شده است.

کیلومتر شمار جدید ترکیبی از صفحه های گرد آنالوگ برای نمایش سرعت و دور موتور و نمایشگر دیجیتال چند منظوره برای نمایش اطلاعات خودرو است.

گزینه ها و ویژگی ها

طبق کاتالوگ سایپا، ساینا اس در پنج نوع SDA، آپشنال 85، آپشنال، اتوماتیک و دوگانه سوز تولید می شود. انواع اختیاری و اتوماتیک دارای امکانات بیشتری نسبت به انواع دیگر هستند.

ترمز کمکی، دکمه های کنترل روی فرمان، دوربین عقب، ناوبری و شیشه دودی در لیست امکانات آپشن و اتوماتیک ساینا اس قابل مشاهده است.

ساینا اس اتوماتیک به فرمان برقی، کروز کنترل و محدود کننده سرعت نیز مجهز شده است. ساینا اس اختیاری نیز از صفحه نمایش ۷ اینچی روی داشبورد استفاده می کند.

از آنجایی که ساینا S نوع DA بیشترین تولید و فروش را دارد، لیست زیر بر اساس نوع پایه نوشته شده است.

قیمت ساینا اس در بازار

ساینا اس چهار سال پس از مدل های اولیه EX و SX معرفی و رونمایی شد و در طرح پیش فروش گروه خودروسازی سایپا عرضه می شود. به جز تغییرات کوچک در طراحی و آپشن های بیرونی و داخلی، چیز جدیدی در فیس لیفت ساینا دیده نمی شود. پس از تعطیلی خطوط تولید پراید و تیبا، ساینا اس ارزان ترین سدان صفر کیلومتر موجود در بازار است و یکی از سدان های کوچکی است که جویندگان خودروهای اقتصادی می توانند خریداری کنند. سهند اس فیس لیفت جدید ساینا است که در کارخانه پارس خودرو تولید می شود و ظاهر به روزتری نسبت به ساینا اس دارد، هرچند همچنان از همان موتور 8 سوپاپ استفاده می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *