علی عاشوری در نشست خبری با بیان اینکه فعالیت صندوق امداد استان از سال 1395 با موافقت بانک مرکزی آغاز شد، گفت: کار این صندوق از سال 1395 آغاز شد و در حال حاضر 34 شعبه فعال در 31 استان به صورت مستقل در حال ارائه خدمات هستند. و در دفاتر کمیته امداد. همچنین یکی از همکاران به عنوان کارگزار صندوق خدمات تسهیلات پرداختی و سایر خدمات را به سپرده گذاران ارائه می کند.
وی ادامه داد: «کرز الحسنه» در جامعه ما مظلوم است و اگر فعالیت «کرض الحسنه» که دستور دین ماست اجرا شود، بسیاری از مشکلاتی که مردم در نظام بانکی کشور با آن دست و پنجه نرم می کنند، حل می شود. این مساله. سعی کردیم علاوه بر فعالیت به عنوان گروه خدمات مالی و بانکی، به ترویج قرض الحسنه و ایفای نقش در گسترش و توسعه فرهنگ آن بپردازیم.
وی خاطرنشان کرد: در گروه خود با توجه به اینکه خدمت رسانی 100 درصدی خدمت قرض الحسنه است و جامعه هدف جامعه هدف ویژه است، سعی کرده ایم امکانات بیشتری را ارائه دهیم و نگاه حمایتی تری داشته باشیم، بر همین اساس کمیته امداد. پشتیبانی می کند.
عدم دریافت جریمه کارمزد و اقساط دیرکرد در صندوق امداد استان
مدیرعامل صندوق کرز الحسنه عماد ولایت با اشاره به اینکه طبق روال سنوات گذشته برای تسهیلات صندوق تا سقف 10 میلیون تومان کارمزدی دریافت نمی شود، گفت: برای تسهیلات بالای 10 میلیون تومان 3 عدد می گیریم. % به عنوان کارمزد یکبار. اگر حمایت کمیته امداد نبود ممکن بود این خدمات امکان پذیر نباشد. همچنین عدم دریافت جریمه و دیرکرد اقساط همچنان در سیستم ما جاری است و جریمه دیرکرد اقساط دریافت نمی کنیم.
عاشوری در بخشی دیگر از سخنان خود به سامانه شبکه صندوق شتاب اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه طبق قوانین بانک مرکزی صندوق ها نمی توانند سوئیچ مستقل داشته باشند، همچنان از یکی از سوئیچ های بانک های رسمی کشور استفاده می کنیم و هستیم. تلاش برای تبدیل شدن به مجموعه ای بزرگ از وام ها. در حالت ایده آل، اگر بانک مرکزی کمک کند، باید یک سوئیچ مستقل در کشور داشته باشیم.
واریز 10 میلیون نفر به صندوق کمک های استانی
وی در ادامه با توجه به توسعه خدمات امدادی و تغییر و تحول جامعه هدف کمک، تصریح کرد: در سیاست های کمک رسانی، مددجو را نگه نمی داریم و مددجو باید در چرخه حمایت قرار گیرد یا از تسهیلات وام استفاده کند و تبدیل شود. خودکفا شود و از چرخه حمایت خارج شود. بودن
وی اعلام کرد: در سال 1402 تعداد سپرده گذاران افزایش یافته و در حال حاضر حدود 10 میلیون نفر به عنوان سپرده گذار در صندوق حساب دارند و از خدمات صندوق استفاده می کنند.
مدیرعامل صندوق قرض الحسنه عماد ولایت یادآور شد: با توجه به اینکه بزرگترین صندوق قرض الحسنه را در کشور داریم و علاوه بر اینکه شعب در سراسر کشور خدمات رسانی می کنند، همچنان این استقبال در خصوص صندوق قرض الحسنه وجود دارد. خدمات، علاوه بر ارائه خدمات به صورت حضوری به جامعه هدف، یکی از سیاست های ما این است که بتوانیم خدمات الکترونیکی را توسعه دهیم. امیدواریم بتوانیم در سال جاری خدمات جدیدی را اضافه کنیم.
عاشوری یکی از کارهایی که در صندوق قرض الحسنه امداد ولایت انجام می شود، ارسال پیامک به مشتریان عنوان کرد و گفت: پیامک های ارسالی به مشتریان از طریق شماره تلفن های مجموعه ارسال می شود و این امر عاملی شده است که گاهی اوقات از اعتماد مردم سوء استفاده می کنند. راه حلی وجود دارد، با توجه به گستردگی مشتریان و با توجه به تلاش همکاران، این کار انجام شد و اکنون تمامی پیامک ها از طریق سرشماری sqev ارسال می شود. علاوه بر برگزاری همایش ها در نمایشگاه های بانکی نیز در راستای ترویج فرهنگ قرض الحسنه شرکت خواهیم کرد.
مدیرعامل صندوق قرض الحسنه عماد ولایت به ارائه عملکرد سال 1402 پرداخت و گفت: در زمینه دریافت ضمانت نامه تسهیلاتی صورت گرفت و خوشبختانه در سال گذشته درصد معوقات به زیر یک درصد کاهش یافت به طوری که در پایان سال سال گذشته میزان معوقات 0.08 درصد بود. کاهش یافته.
پرداخت تسهیلات به 270 هزار تن در سال گذشته
عاشوری ادامه داد: طبق بودجه سال 1402 باید 4500 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می کردیم که با تلاش انجام شد، با افزایش حدود هزار میلیارد تومانی منابع مواجه بودیم و همین عامل باعث شد تا بتوانیم بیش از آن را پرداخت کنیم. حد تعهد در سال گذشته
وی مجموع تسهیلات پرداخت شده در سال گذشته را حدود 5300 میلیارد تومان و بالغ بر 270 هزار فقره اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان تسهیلات پرداختی در حوزه تسهیلات اشتغالزایی بوده که شامل درمان و جهیزیه و سایر موارد اشتغال زایی است. . . بیشترین مبلغ پرداختی 3756 میلیارد تومان برای 215 هزار و 806 فقره در سرفصل تسهیلات اشتغالزایی و رتبه دوم تسهیلات مربوط به تسهیلات اشتغال است.
عاشوری در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: از ابتدای شروع به کار صندوق تا سال گذشته مبلغ کل تسهیلات پرداختی بالغ بر 20700 میلیارد تومان بالغ بر 2 میلیون و 250 هزار فقره بوده است. همچنان بیشترین میزان تسهیلات پرداختی در حوزه افتتاحیه با 13338 میلیارد تومان در تعداد یک میلیون و 806 هزار فقره است.
ایسنا