این اولین دروازه کاذب گرانیت صورتی با ابعاد بزرگی است که در مصر یافت شده است.
“دروازه دروغین” در فرهنگ مصر باستان یک عنصر بسیار مهم در معماری مقبره ها بود. مصریان باستان معتقد بودند که روح آن مرحوم می تواند وارد زندگی زندگی شود و پیشنهادهایی را که برای او ارائه داده بود دریافت کند. اگرچه این درها واقعی نبودند و به جایی برنگشتند ، اما آنها به عنوان دروازه ای بین دنیای مادی و دنیای پس از مورتم شناخته می شدند. بازماندگان متوفی پیشنهادات خود را در مقابل این درها قرار دادند.
در دوره ای از تاریخ مصر که “اوسفر” در آن زندگی می کرد ، بیشتر این دروازه ها از سنگ آهک ساخته شده بودند که به راحتی در سراسر کشور قابل دسترسی بود. در مقابل ، گرانیت صورتی و قرمز فقط در منطقه Asvan ، در 2 مایلی جنوب ساگره یافت شد و استخراج آن بسیار دشوار و سنگین و پرهزینه بود. بنابراین فقط اشرافی ها قادر به استفاده از آن بودند. استفاده از چنین سنگ عظیمی برای دروازه کاذب مقبره اورفار نشان دهنده موقعیت مهم و مهم او است.
دروازه کاذب مقبره اوسفر که از گرانیت صورتی تراشیده شده است
دروازه دروغین اوسارفار با نوشته های سلسله مراتبی پوشانده شده است که نام ها و عناوین بسیاری وی را نشان می دهد ، از جمله: “شاهزاده ارثی” ، “فرماندار بوتو و نكاب” ، “کاتب سلطنتی” ، “وزیر” ، “قاضی” و “ترانه افتخار”. سنگ دایره ای روی زمین جلوی درب و محل پیشنهادها از گرانیت صورتی و سلسله مراتب حک شده ساخته شده است. در نزدیکی یک میز گرانیت قرمز با قطر 1.5 سانتی متر وجود دارد که روی آن لیست آیین ها حک شده است.

یکی دیگر از یاب های بی سابقه ، گروهی از مجسمه ها است که پادشاه جوزر ، همسر و ده دختر خود را نشان می دهد. این مجسمه ها در ابتدا متعلق به مقبره نبودند و به دلایل ناشناخته از اتاقی در نزدیکی هرم جوزر هرم منتقل شدند. همچنین یک مجسمه مردانه از یک گرانیت سیاه 1.5 متر در جای دیگر وجود دارد. باستان شناسان بر این باورند که مجسمه جوزر و مجسمه گرانیت سیاه در طول سلسله بیست و دومی به مقبره منتقل شده اند.

سنگ در پای یک دروازه کاذب قرار داده شد تا دروازه ها و پیشنهادات را قرار دهد
تاکنون تنها بخشی از مقبره کشف شده و کاوش ها ادامه دارد. تیم تحقیقاتی امیدوار است که به زودی به اتاق دفن برسد.