۸۰ درصد واحدها در آستانه تعدیل نیرو هستند

۸۰ درصد واحدها در آستانه تعدیل نیرو هستند

محمد رضع نجفی منش ، رئیس انجمن همگن نیرو مارک و صنایع خودرو ، در یک کنفرانس خبری امروز ، با اشاره به اینکه صنعت تقسیم بندی هنوز با مشکلات خاص خود سر و کار دارد ، اما ما به آنها عادت کرده بودیم و گفتیم که جنگ با جنگ 6 روزه دیگر مورد اصابت قرار گرفت. متأسفانه امروز ما با پدیده ای روبرو شده ایم که 5 یا 5 سال گذشته تجربه نشده است. موضوعی به نام تنظیم قدرت در واحدهای تقسیم بندی! با این حال ، با وجود چالش ها ، نوعی تحمل وجود داشت.

وی گفت: طبق نظرسنجی که ما فقط در 4 استان انجام دادیم. 5 ٪ از پاسخ دهندگان یا اعلام کرده اند یا در آستانه انجام آن هستند. این آمار نگران کننده است و نشان می دهد که اوضاع به یک نقطه هشدار رسیده است.

به گفته وی ، واحدی که سالها در نیروهای تخصصی خود صرف کرده و سرمایه گذاری کرده است ، به طور طبیعی تمایلی به از دست دادن منابع انسانی خود ندارد ، اما شرایط به گونه ای تنظیم شده است که ناگزیر آنها را تنظیم می کند. امروز ، صنعت تکه تکه شدن کشور نیاز به توجه فوری و جدی دارد.

“امروز صبح ، ما با معاون وزیر برنامه ریزی در اتاق بازرگانی جلساتی داشتیم ؛ این پیشنهاد همچنین توسط دولت پیشنهاد شده است ، اما متأسفانه تمام سالها کار سخت ما در معرض خطر قرار گرفته است. اگر هیچ اقدام فوری صورت نگیرد ، عواقب آن فراتر از یک صنعت خواهد بود.

نجفی مانش ضمن انتقاد از روند حمایت از سازندگان قطعات ، خواستار اجرای فوری بسته پشتیبانی دولت و بخش کاملی از صنعت تقسیم بندی در برنامه های جبران جنگ اخیر بود و با اشاره به وضعیت غیرقابل توقف صنعت تقسیم بندی پس از حمله اخیر صهیونیستی ایران. بازاری که قفل شده و نقدینگی قفل شده و همچنین سفارشاتی که دیگر به آن نرسد. ما دیگر جنگجو نداریم! تکه تکه شدن باید در جبران خسارات ناشی از جنگ گنجانده شود.

رئیس انجمن صنایع همگن کشور با تأکید بر اینکه بسته پشتیبانی جدید به اقدام فوری نیاز دارد ، گفت: “این بسته بدون امضای در نظر گرفته می شود و محرمانه تلقی می شود اما به وضوح در دسترس فعالان است.” با این حال ، آنچه مهم است عملکرد است ، نه وعده ها. گفته می شود که تا 5 ٪ از فروش هر واحد در سال گذشته یک سقف اعتباری محسوب می شود. این خوب است ، اما نباید در کلمات باقی بماند.

رئیس هیئت مدیره همچنین به وضعیت ضعیف مالی برخی از خودروسازان اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از شرکت ها ، که قبلاً ورودی منابع مالی خود بود ، اکنون به 2 میلیارد تومانس رسیده است. یعنی فقط بین 1 تا 2 میلیارد تومان چک در روز صادر می شود ، در حالی که پرداخت نمی کنید.

وی در ادامه با انتقاد از رویکرد منفعل سازمانهایی مانند تأمین اجتماعی و مدیریت مالیاتی ، گفت: “در حالی که ما در مواقع اضطراری هستیم ، این نهادها با همان روند عادی فشار می آورند.” ما اعلام نشده ایم ، اما وقتی به اداره امور مالیاتی یا تأمین اجتماعی می رویم ، آنها همان رویه ها را ادامه می دهند. اگر قرار باشد با روند معمول تحت درمان قرار گیرد ، این بیمار از بین می رود.

رئیس انجمن صنایع همگن رانندگی پیشنهاد کرد: بانک ها می توانند به عنوان یک واسطه برای حل مشکل نقدینگی در کوتاه مدت عمل کنند. بانک ها می توانند به مدت سه ماه پرسنل و حقوق حق بیمه را پرداخت کنند. تولید کننده بعداً با سود معمولی به بانک بازگشت. با این کار ، هر دو کارگر حقوق می گیرند ، تأمین اجتماعی پول خود را دریافت می کند و من نفس می کشم. اگر پرداخت را به تأخیر بیندازم ، با جریمه پرداخت می کنم. این یک راه حل ساده اما حیاتی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *