مخالفت کمیسیون صنایع با واگذاری سایپا در شرایط فعلی

مخالفت کمیسیون صنایع با واگذاری سایپا در شرایط فعلی

به گفته بازار ، بهنام رضانی ، عضو کمیته صنایع و معادن ماجلیس ، جزئیات جلسه را توضیح داد: انتقال سهم دولت در سایپا ، که در دستور کار آژانس خصوصی سازی قرار داشت ، برای تصمیم گیری به شورای تحویل عالی ارجاع شد. با این حال ، شتاب دادن روند خصوصی سازی سایپا توسط شورا مخالف است – که من عضو آن هستم.

با اشاره به اینکه هیئت تکالیف عالی ، فروش سهم دولت در ایران Khodro و Saipa با ارزش فعلی سهام ، یک حرکت عجولانه به انتقال را در نظر می گیرد و افزود که این شورا ابتدا باید نتایج مدیریت ایران Khodro را به بخش خصوصی ارزیابی کند و سپس سهم دولت را در ایران Khodro و Saipa بگیرد. یعنی اگر مدیریت خصوصی در ایران خمرو با دستاوردهای مثبت همراه باشد ، انتقال سهام دولت در این دو شرکت را می توان در دستور کار قرار داد.

نمایندگان مردم کالیبر ، خورفرین و هورند در مجمع مشورتی اسلامی به خبرنگار کارنا گفتند: “بنابراین ، کمیسیون صنایع دیروز با مدیرعامل سایپا و رئیس آژانس خصوصی سازی و اعضای کمیسیون پس از اظهار نظر در مورد رئیس خصوصی سازی و مدیرعامل سایپا در رابطه با بازی های خصوصی سازی سایپا برگزار شد.

رضوانی اظهار داشت که خصوصی سازی یکی از سیاست های کلی قانون اساسی است و فقط ایران Khodro و Saipa را شامل نمی شود ، بیان می کند: اکنون سؤال این است که چرا خصوصی سازی تنها خصوصی سازی سهام ایران Khodro و SAIPA در کانون توجه و حساسیت به دو شرکت است.
وی ادامه داد: “با سردرگمی در انتقال ایران خمرو و سایپا به بخش خصوصی ، به نظر می رسد که دست های پشت دولت قصد دارند این دو خودروساز بزرگ را برای همیشه به افراد خاص تحویل دهند و ما نگران آن هستیم.”

یکی از اعضای کمیته پارلمان صنایع و معادن خاطرنشان کرد: در حالی که ترازنامه و صورتهای مالی ایران خمرو پس از خصوصی سازی مدیریت شرکت ارزیابی می شود ، باید در اولویت قرار گیرد و باید بر اساس تجربه خصوصی سازی ایران خوودرو به بخش خصوصی منتقل شود.

رضانی در ادامه خاطرنشان كرد: “خصوصی سازی حكم قانونی است ، و قانون هفتمین برنامه توسعه دولت موظف است كه شركتهای خودرو را به بخش خصوصی واگذار كند و نمی تواند برای همیشه از آن جلوگیری شود ، اما نظر كمسیون عالی و كمسیون صنعتی این است كه هیچ عجله ای برای خصوصی سازی ایران خوودرو و سایپا وجود ندارد و به دلیل اهمیت این كشور.

نماینده مردم کالیبر ، خدفرین و هوراند در مجمع مشورتی اسلامی گفت: “خلاصه کمیسیون سهام SAIPA این است که قیمت سهام سایپا براساس انتقال است ، اما با توجه به ارزش پایین سهام شرکت ، احتمالاً دولت و سهامداران آسیب می بینند.” همچنین ، با توجه به اینکه مدیریت ایران خمرو اخیراً به بخش خصوصی منتقل شده است ، مناسب تر است که خصوصی سازی SAIPA برای چند ماه یا حتی تا یک سال به تأخیر بیفتد تا روند انتقال را پس از بررسی عملکرد مدیریت جدید Khodro و بررسی مجدد ادامه دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *