5503280

قیمت جدید مرغ زنده و گوشت مرغ منجمد اعلام شد

شورای قیمت گذاری قیمت خرید مرغ مرغ زنده را با 4000 ریال تصویب کرد و قیمت گوشت مرغ منجمد آماده پخت و پز با 4000 ریال در هر کیلوگرم بود.

دیروز ، خبرگزاری مهر در مصاحبه با آتالاله هاشمی ، عضو سیاست های قیمت گذاری و حمایتی محصولات اساسی کشاورزی ، به شورا گفت ، برای تعیین میزان مرغ و درب دام ، تخم مرغ ، گوشت قرمز و شیر خام. (جزئیات بیشتر)

اکنون Gholamreza Nouri Ghezeljeh ، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس شورا ، در یک دستورالعمل تصویب شده توسط شورای قیمت گذاری و سیاست های حمایتی بانک مرکزی برای پرداخت هزینه شرکت پشتیبانی از دام کشور برای اجرای سیاست های تنظیم بازار و تضمین محصولات کشاورزی در سال.

بر این اساس ، قیمت درب مرغ مرغ زنده 6000 ریال است و قیمت گوشت مرغ منجمد آماده (شرکت تحویل تحویل بسته) 4000 ریال در هر کیلوگرم تعیین شده است.

وزیر امور خارجه جهاد اظهار داشت: طبق مقررات قانون خرید محصولات اساسی اتخاذ شده در 5 نوامبر ، اطلاعیه مورخ 1/4/7/11 مجمع مشورتی اسلامی شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست های حمایتی از محصولات اساسی ، کشاورزی برای حمایت از تولید کنندگان

(1) قیمت خرید درب طیور 4000 ریال و قیمت خرید مرغ یخ زده آماده (شرکت تحویل تحویل بسته) در هر کیلوگرم 4000 ریال تعیین شده است.

(2) شرکت پشتیبانی از دام کشور مجاز به خرید محصول فوق الذکر به طور مستقیم یا با استفاده از قابلیت های اتحادیه ها ، تعاونی های قادر به مرغداری از کشتارگاه ها و سایر سازمان های مرتبط برای انتخاب آن شرکت به عنوان مباشر اجرای این حکم است.

(1) شرکت پشتیبانی از دام کشور موظف است از خرید این گوشت مرغ یخ زده آماده برای استفاده از درب یخچال شرکت برای تکمیل ذخایر استراتژیک استفاده کند.

(1) شرکت پشتیبانی دامداری این کشور موظف است حداکثر دو ماه به صورت نقدی یا با ورودی های دام برای حداکثر دو ماه با مباشر انتخاب شده حل و فصل شود.

(1) معاون مدیر امور مربوط به تولید حیوانات موظف است با همکاری معاون وزیر وزارت امور خارجه جهاد و شرکت ملی پشتیبانی دامداری ، دستورالعمل های مربوط به نحوه اجرای این قطعنامه را تهیه کند و آن را به دبیرخانه شورای قیمت گذاری ارسال کند و سیاست های پشتیبانی را تصویب کند. دستورالعمل های مربوطه پس از تأیید دبیرخانه شورای قیمت گذاری ، توسط رئیس شورا و وزیر امور خارجه جهاد اطلاع داده می شود.

(1) سازمان بودجه و برنامه ریزی دولت موظف است ضررهای احتمالی و هزینه های فرعی ناشی از اجرای این حکم را پس از حسابرسی توسط سازمان حسابرسی دولتی بپردازد.

5503281

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *