آخرین مطالب

همکاران

۱۰ دروغ درمورد واگذاری مدیریت ایران خودرو به بخش خصوصی

بازار ؛ گروه ماشین: در هفته های اخیر ، بحث در مورد مدیریت ایران خمرو در بخش خصوصی موضوع رسانه ها ، متخصصان و کارشناسان بوده است. ناگفته نماند که تصمیمی که سهامداران ایران خلرو در مجمع پیشرو برای مدیریت این غول صنعتی ، نه تنها به سرنوشت شرکت بلکه به کل صنعت خودروهای ایرانی می گیرند و می توانند وضعیت صنعت را برای همیشه تغییر دهند و آن را تغییر دهند و آن را تغییر دهند. دائمی از بن بست بلند شد. با این حال ، محتوای رسانه ها نشان می دهد که برخی از رسانه ها و متخصصان ، آگاهانه یا ناخودآگاه ، در حال انتشار شایعات در قالب اخبار ، گزارش ها و نظرات متخصص هستند که نادرست و بی اساس هستند و برخی از شرکت ها به اتهامات دروغین متهم هستند. این شایعات گاهی اوقات آنقدر از ذهن خارج می شوند که باید آنها را “افسانه محلی” خوانده شود. از آنجا که آنها به اندازه کافی تکرار شده اند که به نظر واقعی می رسند ، اما بی اساس هستند ، اما به طور مداوم تکرار می شوند. در اینجا نگاهی به ده روایت با استعداد ، جعلی و افسانه ای می بینیم تا دریابند که چگونه روایت های اشتباه می توانند برای ما تکرار شوند.

دروغ 1: در روزهای آینده ، مالکیت ایران خمرو به بخش خصوصی منتقل می شود!

این روایت از مبنای جعلی است. اگرچه دولت پس از انقلاب اسلامی به دولت منتقل شد ، اما مالکیت شرکت ایران خمرو به دولت منتقل شد ، اما پس از اطلاع رهبر عالی قانون اساسی از قانون اساسی ، تصمیم گرفته شد سهم بخش خصوصی را افزایش دهد در بخش صنایع بزرگ. بلوک و به روش های مختلفی که به بخش خصوصی منتقل می شود. پس از همین اعلامیه ، در پایان دهه ، بخش قابل توجهی از سهام ایران خدرو به بخش خصوصی و خصوصی منتقل شد.بشر در همین زمان ، کنسرسیوم بخش خصوصی شروع به خرید سهام کرد و اکنون بیش از 5 ٪ از سهام ایران Khodro به به صورت خرد شده یا مسدود و در قالب حراج در بازار سرمایه ، و بر اساس قوانین و بعضی اوقات به بالاترین قیمت اعلامیه در زمان خود خریداری شده است. در شرایط فعلی ، دولت در قالب “سازمان توسعه صنعتی و نوسازی صنعتی ایران” ، کمتر از این 2 ٪ از سهام ایران Khodro را در اختیار دارد و هیچ انتقال مالکیت جدیدی رخ نداده است. در حقیقت ، محل بحث و گفتگو ، انتقال مدیریت است ، نه انتقال مالکیت ، و در شرایط فعلی ، بیش از 5 ٪ از سهام ایران Khodro متعلق به دولت است که باید منتقل شود.

دروغ دوم: ایران خلرو به شرکت کروز منتقل می شود!

این روایت نیز مبنای کاذب است. شرکت کروز حتی یک سهم در شرکت ایران Khodro نداشته است و اساساً این شرکت قصد ندارد سهم ایران Khodro را خریداری کند. صاحبان 5 ٪ از سهام ایران Khodro یک کنسرسیوم بخش خصوصی هستند که نام آن به طور عمومی اعلام شده است و کروز هیچ نقشی ندارد.

دروغ 3: کروز سهام ایران خمرو را به دلیل خواسته های انباشته شده خود از ایران خدرو خریداری کرده است!

این افسانه محلی خنده دار ترین است. ما گفتیم که شرکت Cruise حتی یک سهم خاترو ایران ندارد. اما صرف نظر از این ، سهام ایران خمرو بیش از یک دهه پیش ، از طریق حراج در بازار سرمایه ، به کنسرسیوم بخش خصوصی تحویل داده شده است. هرکسی که اطلاعات کمی در مورد قوانین تجارت در بازار سرمایه داشته باشد می داند که برای خرید سهام در بازار سرمایه ، باید پول نقد داشته باشد و هیچ کس نمی تواند در چنین معامله ای با بدهی مقابله کند! علاوه بر این ، اگر شرکت کروز ادعایی از ایران Khodro داشته باشد ، نمی تواند این خواسته ها را به یک شرکت دیگر برساند و منطقی نیست. همانطور که گفتیم ، فروش سهام ایران Khodro سالها پیش ساخته شده است و در ازای ادعاهای معوق یک شرکت به سالهای اخیر مربوط نشده است.

دروغ چهارم: در جهان ، هیچ تقسیم بندی سهامدار ماشین ساز نیست!

برخلاف این افسانه محلی ، بیشتر شرکت های اتومبیل و اتومبیل دارای سهامدار مشترک هستند یا یکی دیگر از مالکیت دیگری است. واقعیت این است که در دنیای امروز ، با ظهور بازیگران جدید در صنعت ، شرکت های تقسیم بندی خودرو و بزرگ به سرمایه گذاری سنگین نیاز دارند. برای این منظور ، نه تنها سرمایه گذاران شرکت های خودرو دائماً ائتلاف و بورس سهام هستند ، بلکه ائتلاف هایی با شرکت های تقسیم بندی بزرگ نیز دارند. برخی از نمونه های شرکت های خودرو یا سرمایه گذاران که در هر دو بخش و خودرو سرمایه گذاری کرده اند به شرح زیر است:

2. BYD ، یکی از بزرگترین خودروسازان جهان ، در سال 2 به عنوان یک مؤلفه تأسیس شد و دومین تولید کننده باتری اتومبیل در جهان است ، با خرید کین چون در سال 6 ، اکنون یکی از آنها است تولید کنندگان بزرگ جهان و به سومین شرکت بزرگ جهان تبدیل شده است.

2- سوکون چین در سال 2 به عنوان یک شرکت تولیدی تأسیس شد و در سال 6 وارد صنعت خودرو شد

هواوی ، یک شرکت مؤلفه الکترونیکی ، از سال 4 تولید قطعات خودرو را آغاز کرد و بخش هایی از شرکت های خودرو را تهیه می کند “Ceres ، Bike ، Dongfeng ، Volkswagen ، Gak ، Cherry ، Chargan و Kia ، Bei و …” و اکنون در همکاری با مشارکت ماشین اتومبیل Seres در حال تولید و فروش است.

2- سرمایه گذاری همزمان آقای Toywoda در Toyota ، Lexus ، Hino ، Dihatsu و Denso و Aysin (1 از بزرگترین سازندگان قطعات جهان)

2- سرمایه آقای چانگ در هیوندای ، کیا و پیدایش هوممان با سرمایه گذاری در یکی از پنج شرکت بزرگ تقسیم بندی ، هیوندای مبیس

دروغ پنجم: کنسرسیوم بخش خصوصی در سالهای اخیر باعث خسارت به ایران Khodro شده است!

این نیز کاملاً غیر واقعی است. در شرایط فعلی ، کنسرسیوم بخش خصوصی به مدت دو سال عضو هیئت مدیره بوده است و فقط دو عضو هیئت مدیره به عنوان نماینده در هیئت مدیره ایران خمرو قابل اجرا نیستند. این یک بخش دولتی است که با انتصاب چهار عضو و متعاقباً مدیرعامل ، کلیه تصمیمات مدیریتی را اتخاذ می کند و مسئولیت این تصمیمات را بر عهده دارد و به دلیل ورود بخش خصوصی به سهامدار ایران Khodro مسئولیت خسارات انباشته فعلی را نمی توان مسئول کرد.

دروغ ششم: حضور بخش خصوصی با منافع ایران خمرو مغایرت دارد!

قانون تجارت پیش بینی های لازم را برای درگیری بین سهامداران و یک شرکت انجام داده است و راه حل های مفصلی برای پیش بینی منافع سهامداران و جلوگیری از وقوع آن در قوانین کشور طراحی شده است. در عین حال ، راه جلوگیری از تضاد منافع بین بخش خصوصی و منافع عمومی شهروندان ، نه برای جلوگیری از حضور بخش خصوصی بلکه نظارت بر قانون نهادهای مسئول. بدیهی است ، در صورت بروز هرگونه تخلف ، وظیفه ذاتی دولت جلوگیری از آن است و بهتر است دولت به وظیفه اصلی خود بازگردد ، نظارت بر اجرای برنامه ها و قوانین بالادست و تسلیم شدن داشته باشد.

دروغ هفتم: مدیریت ایران خمرو توسط یک کنسرسیوم خصوصی به معنای انحصار و ایجاد سود برای شرکت کروز است!

همانطور که چندین بار تأکید شده است ، شرکت کروز هیچ سهمی در ایران ندارد. در نتیجه ، مدیریت شرکت در دست هر شخص یا شرکتی است ، لزوماً به نفع یا از دست دادن شرکت کروز نخواهد بود. مهمتر از همه ، هیچ عقل سلیم وجود ندارد که کنسرسیوم بخش خصوصی یک شرکت را بخواهد ذرات برای شیء مستقیم در آخرین لیست از 100 شرکت بهترین فروش در ایران ، این رتبه شماره 1 را به نفع یک شرکت دیگر قرار داده و ده ها بار بیشتر از ارزش سهام ایران Khodro از دست خواهد داد. مطمئناً فواید کنسرسیوم بخش خصوصی این است که بیشترین استفاده را از ایران Khodro و فروش آن بیشتر داشته باشید و در عین حال هزینه های خود را به طرز چشمگیری کاهش دهید ، نه اینکه از مزایای مستقیم آن به دلایل غافل نشوید ، مانند خرید کالاهای گران قیمت از یک شرکت سوم.

دروغ هشتم: از دست دادن انباشته ایران Khodro ناشی از تضاد منافع است!

چنین تصوری هرگز درست نبوده است. تاکنون ، هیچ سند حسابرسی شده ای از شرکت ایران Khodro وجود ندارد که حتی درگیری منافع را ادعا کند ، و هیچ اتهامی در دادگاه صالح “” اثبات نشده است. طبیعی است که سهامداران ایران خدرو هرگز تضاد منافع را نپذیرفتند و به هیچ وجه در برابر از دست دادن احتمالی منافع سکوت نمی کنند.

دروغ نهم: کروز ایران هیچ اهمیتی برای خرید Khodro ندارد!

این عبارت همچنین در روزهای اخیر توسط برخی نمایندگان و مقامات شنیده می شود. توجه به این نکته حائز اهمیت است که خرید سهام ایران Khodro توسط کنسرسیوم بخش خصوصی مربوط به سالها پیش است و در این حالت ، آژانس های نظارتی مسئله خریداران و بدون اثبات آن در نظر گرفته شده اند. قوانین مربوط به بخش خصوصی قادر به خرید سهام نبود. مهمتر از همه ، شرکت کروز اساساً Khodro ایرانی نیست و در نتیجه وضعیت یا عدم اقتدار ، نباید بر مدیریت ایران Khodro در کنسرسیوم بخش خصوصی تأثیر بگذارد. نکته دیگر این است که اگر کارآفرینان بخش خصوصی ایران نزدیک به دو دهه سهام شرکت ایران Khodro را داشته باشند و با ضررهای انباشته شده ناشی از مدیریت بخش عمومی ، آنها مطمئناً مدیریت املاک خود را خواهند داشت و با چنین بهانه ای نمی توانند با چنین بهانه بشر او آنها را از حق حقوقی ، مذهبی و آشکار خود برای مدیریت شرکتی که صاحب اکثریت سهام مدیریت خود است ، محروم کرد.

دروغ دهم: کنسرسیوم در مدیریت شرکت باهمن موفق نبوده و در نتیجه موفق به مدیریت شرکت ایران Khodro نمی شود!

اولین نکته ای که باید توجه کنیم که اگرچه برخی از اعضای کنسرسیوم می خواهند شرکت ایران Khodro را مدیریت کنند ، در کنسرسیوم بخش خصوصی گروه بهمن شرکت می کنند ، اما این بدان معنی نیست که این دو کنسرسیوم کامل هستند. با این حال ، و حتی با همان فرض این دو کنسرسیوم ، نمودارها و شماره ها نشان می دهد که انتقال سهام و مدیریت گروه خودرو بهمن به بخش خصوصی ، اتفاقاً یکی از موفق ترین تکالیف در ایران بود. موفقیت موفقیت در مدیریت کنسرسیوم بخش خصوصی تعداد پرسنل این شرکت را دو برابر کرده است و تولید آن 5 ٪ افزایش یافته است و در لیست بالاترین شرکت های ایرانی ، از سال 2 در سال 2 و قبل از آن انتقال ، به رتبه. ۱۳۹۰ در سال 6 صعود کرده است و اکنون سبد محصولات خود را بسیار متنوع و جذاب کرده و یکی از شرکت های موفق خودرو است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *