رئیس پلیس فتح ، فتح فاراجا ، هشدار در مورد افزایش کلاهبرداری در اینترنت توسط ترفند “وام فوری” ، گفت: “این روزها ، شبکه های اجتماعی و کانال های تلگرام به تختخوابی برای سوء استفاده از کلاهبرداری های سایبری تبدیل شده اند و قول وام فوری را می دهند ، بدون نیاز به ضامن یا بررسی.”
According to ISNA, Commander Hossein Amirli, while describing the fraudsters, said: “Online loan applicants are usually required to submit their national card image, birth certificate and account number, which can be abused, but the main method is to gradually receive different funds from applicants; Funds such as the cost of filing, fees, signature approval, receipt, initial guarantee, premium and taxation. This process often begins with low sums and gradually افزایش می یابد
وی گفت: پس از دریافت چند میلیون پول پول ، معمولاً هیچ پاسخی به متقاضی وجود ندارد و حتی در برخی موارد ، رسیدهای جعلی برای فریب بیشتر ارسال می شود.
معاون رئیس پلیس پلیس فتح ، با تأکید بر اینکه این وام ها کوچکترین رابطه با شبکه بانکی کشور ندارند و صرفاً کلاهبرداری هستند ، گفت: هرگز به وام های فوری و غیر تحت حمایت در شبکه های اجتماعی و کانال های تلگرام اعتماد نکنید. این تبلیغات افراد را با وعده های غیرواقعی و شرایط به ظاهر آسان فریب داده است و هدف اصلی آنها بهره برداری از نیازهای مالی و اطلاعات شخصی متقاضیان است.
این مقام سایبر افزود: “در بعضی موارد ، کلاهبرداران از متقاضیان می خواهند برنامه هایی را که ممکن است بدافزار برای سرقت اطلاعات شخصی و مالی شهروندان و سرقت کلیه داده های ذخیره شده در تلفن های همراه و رایانه های خود باشند ، نصب کنند.”
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از این کانال ها و وام های تبلیغاتی صفحات ، کلیپ ها و نظرات ساخته شده از مشتریان منتشر می شوند ، که اغلب جعلی هستند. گاهی اوقات از متقاضیان خواسته می شود قبل از دریافت وام ، فیلم رضایت خود را ارسال کنند. این فیلم ها با هدف فریب متقاضی ، جلوگیری از شکایات و به دست آوردن اعتماد سایر قربانیان مورد سوء استفاده قرار می گیرند.
معاون رئیس پلیس FETA -FARAJI به شهروندان توصیه کرد: فقط به مؤسسات مالی معتبر و دارای مجوز و موسسات مالی مراجعه کنید ، زیرا این موسسات تحت نظارت مقامات قانونی هستند و روند آنها ایمن و شفاف است. اعتماد به تبلیغات غیررسمی در فضای مجازی باعث می شود تا اطلاعات جدی و خسارت های مالی را به خطر بیاندازید.
براساس وب سایت پلیس ، سردار امرولی تأکید کرد: هشدارهای پلیس FETA را جدی بگیرید و در صورت مشاهده هرگونه تبلیغ مشکوک یا دریافت پیام فوری وام ، موضوع را به سرعت توسط شماره 1 (مرکز اضطراری اضطراری پلیس فتا) یا www.fa.gov.ir گزارش دهید تا پیگیری شود.