آخرین مطالب

همکاران

چابک‌سازی و نجات سایپا از ماده ۱۴۱

چابک‌سازی و نجات سایپا از ماده ۱۴۱

به گفته بازار ، عملکرد شش ماهه تیم مدیریت جدید سایپا ، به رهبری علی شیخ زاده ، منعکس کننده موفقیت موفقیت آمیز از چالش های فوری و یک برنامه جامع برای آینده تنها خودروسازان دولتی کشور است. این تیم با بازگشت SAIPA به مسیر ایجاد ارزش ، کاهش تأخیرهای مالی و ضررهای مالی و تقویت تولید ، آینده ای روشن را برای این برند ملی نوید می دهد. برای درک بهتر دستاوردها ، شاخص های کلیدی عملکرد این دوره مورد بررسی قرار می گیرند.

کاهش چشمگیر تعهدات مالی و بانکی

تیم مدیریت جدید ، Rudder Saipa را توقیف کرد زیرا این گروه تا پایان سال با چهار عنوان مشکوک بانکی و در کل پنج تعهد مالی روبرو شد. با برنامه ریزی دقیق ، نظم و انضباط مالی و تخصیص منابع هوشمند ، تا پایان سال گذشته به پنج نفر کاهش یافت. این دستاورد بزرگ بیانگر مدیریت و تعهد کارآمد برای بهبود سلامت مالی سایپا است.

نظم و انضباط مالی و پشتیبانی از زنجیره تأمین

تشکیل کمیته نقدینگی و اجرای رشته مالی ، تخصیص به موقع منابع را به زنجیره تأمین امکان پذیر می کند. این حرکت نه تنها باعث کاهش خواسته های سازندگان شد بلکه انگیزه آنها برای افزایش تولید را تقویت کرد. نتیجه این سیاست کوتاه شدن بازار محصولات جدید به بازار و رشد تولید بود که به عنوان یکی از دستاوردهای برجسته دوره شناخته می شود.

هزینه ها را مدیریت کرده و به سمت سودآوری حرکت کنید

استفاده از ظرفیت های خالی Saipa و شرکت های تابعه برای تولید محصولات با ارزش بالاتر ، کاهش هزینه های خرید خارجی ، بهینه سازی خرید مواد و قطعات و کاهش هزینه های مالی و سربار اقدامات کلیدی بود. تغییر ترکیب تولید به اتومبیل های سودآورتر و هدف قرار دادن پروژه های توسعه منجر به کاهش ضررهای انباشته شده و حرکت سایپا به سمت سودآوری برای سهامداران شده است.

تقویت همکاری های بین المللی و احیای قراردادهای

تیم مدیریت جدید با مذاکرات موفق ، به همکاری با شرکای خارجی مانند چانگان ادامه داد. تأمین اعتبار برای تولید 6000 واحد از محصولات Changan ، احیای قراردادهای در معرض و اجرای تعهدات قبلی به مشتریان نه تنها از خسارات قانونی جلوگیری می کرد ، بلکه راه را برای سودآوری اتومبیل های CKD هموار می کرد. این موفقیت موضع سایپا را در همکاری های بین المللی تقویت کرد.

نوآوری در سبد محصولات شرکتهای تابعه

با برنامه ریزی استراتژیک ، ظرفیت های خالی سایپا احیا شد که هر یک از آنها شامل یک محصول جدید از جمله پارس خمرو ، زامیاد ، سایپا سیترون و بنرو بود. این رویکرد ، ضمن تنوع بخشیدن به نمونه کارها ، زمینه تولید محصول و توسعه محصول را فراهم کرده و SAIPA را برای رقابت شدید در ماه های آینده آماده کرده است.

چابکی سازمانی و اصلاح ساختار

تیم مدیریت جدید با شجاعت تعداد اعضای هیئت مدیره را از 1 به 5 کاهش داد و اعضای هیئت مدیره شرکت های فرعی را به میزان قابل توجهی کاهش دادند. انتقال شرکتهای غیرمولد ، انحلال شرکتهای غیرقانونی و خاتمه شرکتهای محلول ، اقدامات جسورانه ای بود که علی رغم مقاومت داخلی و خارجی آنها ، فرهنگ چابکی در SAIPA را نهادینه کرده و از هزینه های غیر ضروری جلوگیری می کرد.

افزایش سرمایه و خلاص شدن از ماده 1

با ضررهای انباشته شده Hemmati پیش بینی شده برای سال 2 ، SAIPA از ماده 5 قانون تجاری با افزایش 5 ٪ در ارزیابی دارایی حذف شد. این حرکت حیاتی زندگی جدیدی را به این سرمایه ملی بخشید و از مزایای تأمین اعتبار برای رشد تولید و کاهش هزینه ها در سال جاری امکان پذیر شد.

بر این اساس ، لازم به ذکر است که برنامه های آینده گروه Saipa شامل افزایش تولید سودآوری بیشتر ، تولید و مونتاژ اتومبیل های برقی و هوشمند ، متنوع سازی در سبد محصولات ایمنی با قیمت های معقول ، مدیریت هزینه ، کاهش هزینه های مالی و تأمین کننده های داخلی و تأمین کنندگان خارجی ، ادامه فرهنگ چابکی ، اجرای پروژه های توسعه محصول ، افزایش نرخ تولید ، افزایش نرخ تولید ، افزایش نرخ تولید ، افزایش نرخ تولید ، افزایش نرخ تولید ، افزایش نرخ تولید است. و تخصیص منابع به ذینفعان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *