آخرین مطالب

همکاران

پیش بینی هالیوود ریپورتر از شانس‌های اسکار

تحلیلگر ارشد فصل جوایز سینمایی هالیوود ریپورتر پیش بینی کرده است که در حال حاضر 6 فیلم از شانس های اصلی اسکار بین المللی 2025 شناخته می شوند که توزیع کننده ای در آمریکا دارند و سایر آثار همچنان به دنبال یافتن توزیع کننده در این بخش هستند. ایالات متحده آمریکا در این میان هیچ پخش کننده خارجی به طور رسمی برای نماینده سینمای ایران معرفی نشده است.

مهلت ارسال آثار کشورها به آکادمی اسکار به پایان رسیده است و آکادمی هم اکنون در حال بررسی شرایط فیلم های نامزد شده برای شرکت در رقابت در رشته بهترین فیلم بین المللی است و به زودی فهرست فیلم های واجد شرایط را منتشر خواهد کرد.

از بین 88 کشوری که فیلم های منتخب خود را به آکادمی ارسال کرده اند، فیلم های ارسالی از کشورهای چین، هائیتی، اردن و اروگوئه به دلیل عدم رعایت برخی شرایط اولیه از رقابت بین المللی اسکار حذف شده اند.

بر اساس آخرین پیش بینی اسکات فاینبرگ، تحلیلگر ارشد فصل جوایز فیلم از هالیوود ریپورتر، در حال حاضر 6 فیلم در بین شانس های اصلی اسکار بین المللی 2025 وجود دارد که توزیع کننده در آمریکا دارند و بقیه اکثرا هنوز به دنبال یک توزیع کننده در ایالات متحده است.

فیلم «امیلیا پرز» ساخته ژاک اودیار نماینده سینمای فرانسه در صدر شانس‌های اصلی اسکار بین‌المللی قرار دارد، فیلمی که در بخش رقابتی اصلی جشنواره کن رونمایی شد و جایزه بهترین جایزه را به خود اختصاص داد. هیئت داوران و بهترین بازیگر زن شرکت بزرگ نتفلیکس این فیلم را در آمریکا توزیع می کند.

در رتبه دوم فیلم «هنوز اینجام» ساخته والتر سالاس، نامزد اسکار برزیل قرار دارد که در هشتاد و یکمین جشنواره فیلم ونیز مورد تحسین منتقدان قرار گرفت و جایزه بهترین فیلمنامه را از آن خود کرد. شرکت بزرگ سونی توزیع کننده فیلم “من هنوز اینجا هستم” در آمریکا است.

فیلم فارسی زبان «دانه انجیر معابد» به کارگردانی محمد رسولوف که نماینده آلمان در اسکار 2025 خواهد بود، برنده جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره کن شد و توسط نئون پیکچرز در آمریکا اکران خواهد شد.

«آمند» ساخته هالفدان اولمان توندل، نماینده سینمای نروژ نیز در بخش پیش نمایش جشنواره فیلم کن رونمایی شد و جایزه دوربین طلایی بهترین فیلم اول جشنواره کن را به خانه برد. این فیلم همچنین از معدود شانس های بین المللی اسکار اعلام شده توسط هالیوود ریپورتر است که توسط «آی اف سی فیلمز» در آمریکا اکران خواهد شد.

«دختری با سوزن» ساخته مگنوس ون هورن نماینده دانمارک که یکی از نامزدهای نخل طلای جشنواره کن بود به همراه مستند «داهومی» (به نمایندگی از سنگال) که برنده خرس طلایی بهترین جایزه شد. این فیلم در جشنواره فیلم برلین، هر دو توسط کمپانی «موبی» در آمریکا به نمایش درآمد. تبدیل می شوند

سینمای ایران نیز خود را در رقابت بهترین فیلم بین المللی می بیند، در حالی که فیلم منتخب ایران «در آغوش درخت» در حال حاضر پخش کننده ای در آمریکا ندارد. امتیازی که می تواند تاثیر بسزایی در موفقیت فیلم به خصوص در عرصه رقابت بین المللی اسکار داشته باشد.

پیش از این فیلم های «جدایی» و «فروشنده» ساخته برنده اسکار اصغر فرهادی به ترتیب توسط سونی و آمازون استودیو در آمریکا اکران شده بود و فیلم دیگر «قهرمان» فرهادی که جزو 15 نامزد اول اسکار بین المللی بود. ، توسط استودیو آمازون در ایالات متحده منتشر شد. ارائه شد

وجود یک پخش کننده معتبر آمریکایی برای یک فیلم، به ویژه در عرصه رقابت بین المللی اسکار، می تواند تاثیر بسزایی در موفقیت آن فیلم داشته باشد. توزیع‌کنندگان آمریکایی شبکه‌های توزیع گسترده‌ای دارند که به آن‌ها اجازه می‌دهد تا به راحتی فیلم را به سالن‌ها و شبکه‌های بیشتری در ایالات متحده و دیگر کشورها برسانند و به این کمک می‌کنند که فیلم در میان اعضای آکادمی شناخته شود.

این پخش‌کننده‌های معتبر معمولاً بودجه و منابع بیشتری را به تبلیغات و بازاریابی فیلم اختصاص می‌دهند، از جمله رویدادها، پیش‌نمایش‌ها و کمپین‌های رسانه‌ای که می‌توانند تعاملات مثبتی با منتقدان و رای دهندگان اسکار ایجاد کنند. آنها معمولا تجربه رسیدن به اسکار را دارند و می دانند چه اقداماتی برای جلب توجه رای دهندگان موثر است. آنها می توانند استراتژی هایی برای کمپین های جوایز طراحی کنند که به جذب رای دهندگان کمک کند.

از طرفی پخش کننده معتبر می تواند به فیلم اعتبار بیافزاید و آن را از سایر آثار متمایز کند. این اعتبار می تواند به برجسته شدن فیلم در میان رای دهندگان اسکار کمک کند.

بررسی جوایز اسکار در رده بهترین فیلم بین‌المللی حداقل در چند سال اخیر نشان می‌دهد که فیلم‌ها حتی برای رسیدن به فهرست 15 نامزد اولیه این بخش، اغلب دارای دو نکته هستند: رونمایی در بین‌المللی معتبر. جشنواره ها و انتشار در ایالات متحده.

کمیته اسکار سینمای ایران امسال سرانجام پس از بررسی چند فیلم، «در آغوش بگیر» بابک خواجه پاشا را به عنوان نماینده رسمی خود انتخاب کرد. فیلمی که در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و برنده سه جایزه بهترین فیلمنامه و بهترین فیلم اول شد. پخش بین المللی فیلم سینمایی «در آغوش درخت» بر عهده مرکز بین المللی سوره است اما هنوز خبری از اکران احتمالی این فیلم در آمریکا نیست.

مارال بنی آدم، جواد قامتی، روح الله زمانی، اهورا لطفی و رایان لطفی بازیگران «آغوش درخت» هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *