پس‌لرزه حضور هم‌زمان ظریف و جلیلی در تلویزیونی

روزنامه خراسان ، در پستی با عنوان “در مورد چند واشنگتن” ، در رسانه های ملی در رسانه های ملی ، رهبر عالی شورای عالی امنیت ، سعید جلییلی و سعید جلیلی ، رهبر عالی در عالیران حضور داشته است. شورای امنیت.

این روزنامه می گوید: در روز باشکوه سید حسن نصرالله ، رسانه های ملی یکی از تصمیمات هوشمندانه خود را گرفتند و چهره هایی را با رویکردهای متنوعی ، به ویژه سعید جلییلی و محمد جواد زاریف ، فضایی برای تجزیه و تحلیل شخصیت های شخصیت ، سیاسی و شخصیت دعوت می کنند. کمپین مقاومت سید ارائه شده است.

این اقدام ، هنگامی که اختلافات عمیق سیاسی شامل فضای عمومی بود ، می تواند الگویی برای ایجاد یک زبان مشترک در بین جناح های مختلف باشد. اما واکنشهای پس از برنامه نشان داد که برخی از جریانها هنوز هم اختلاف نظر با وحدت و همگرایی را ترجیح می دهند.

گفتگوی ملی در رسانه های ملی

یکی از انتقادات اساسی رسانه های ملی یک طرفه و بازتاب دیدگاههای مختلف آن بود. اما این بار ، صدای آمریکا تلاش کرد تا از این الگوی در روز تاریخی و تشییع جنازه فاصله بگیرد و بستری را برای گفتگوی دو ایده سیاسی فراهم کند که در سیاست های داخلی و خارجی کاملاً متناقض است. سعید جلیلی ، نماینده “مخالفت با مذاکره و تعامل با سیستم بین المللی” و محمد جواد زاریف ، نمادی از سیاست خارجی مبتنی بر دیپلماسی و تعامل با سیستم بین المللی ، هر دو در یک قاب تلویزیونی ظاهر شدند که درباره آن ظاهر شد. شخصیت و موقعیت سید حسن ناسرا. … صحبت کن

این تصمیم یک حرکت نادر در رویکرد رسانه های ملی بود که می توانست آغاز شکل گیری یک مدل جدید در سیاست های رسانه های ملی باشد. الگویی مبتنی بر ایجاد “گفتگوی ملی” و به جای برجسته کردن تقابل های جناحی ، به تقویت نکات مشترک حرکت می کند. در حالی که مسئله مقاومت علت هم افزایی بین جناح های سیاسی کشور است ، می تواند به یک الگوی رسانه ای در مدیریت درگیری تبدیل شود. اما واکنشهای پس از برنامه نشان داد که برخی از جریانها ، حتی در چنین حالتی ، بیشتر در اولویت های جناحی و رقابت سیاسی به جای فکر کردن در مورد منافع کلان ، درگیر هستند.

واکنشهای جناحی ؛ از تخریب گرفته تا مصادره تا مطلوب

برخلاف انتظار ، این حرکت رسانه ای نه تنها به طور گسترده ای مورد حمایت قرار نگرفت ، بلکه راه را برای موجی از حملات و نابودی هر دو جناح هموار کرد. از یک طرف ، جنبش رسانه ای مرتبط با رسانه ها حضور محمد جواد زاریف را در رسانه های ملی نتیجه نگرفت و با یک حمله سازمان یافته ، وی را “نیروی آمریکایی” معرفی کرد. خط اصلی این حملات از رسانه های ریگنیس آغاز شد. از طرف دیگر ، برخی از رسانه های مخالف از دعوت سعید جلییلی سؤال کردند و از رسانه های ملی انتقاد کردند.

این واکنش ها بار دیگر نشان داده است که برای برخی از جریانهای سیاسی ، اولویت اصلی منافع ملی ، نه ارتقاء گفتمان مقاومت ، و نه وحدت سیاسی ، بلکه ادامه درگیری های جناحی است. در حالی که انتظار می رفت این برنامه الگویی برای کاهش تقسیمات سیاسی و رسانه ای کشور باشد ، برخی از باندهای سایبری که منافع آنها در ادامه قطبش سیاسی را می بینند ، این ابزاری را برای تشدید اختلافات قرار داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *