به گزارش مهر، محمدرضا ظفرکندی روز شنبه 31 دی ماه 1403 در نشست روسای دانشگاه های علوم پزشکی که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: دولت و بیمه ها قیمت حدود 10 درصدی را تثبیت می کنند. اقلام دارویی که تولید آنها برای تولید کننده زیان آور بود. پوشیده شده است.
وی با اشاره به تعیین ارز 4200 تومانی برای تجهیزات و قطعات یدکی مصرفی در 6 ماهه نخست امسال، افزود: با پیگیری ها و مذاکراتی که انجام دادیم توانستیم ارز 4200 تومانی را برای تجهیزات مصرفی و قطعات یدکی پیش ببریم. در 6 ماه دوم سال نیز.
ظفر قندی در پاسخ به برخی اظهارات مبنی بر افزایش قیمت دارو، اظهار کرد: آماری که از افزایش قیمت دارو ارائه می دهند به هیچ وجه صحت ندارد. حدود 10 درصد اقلام دارویی باید در قیمت تعدیل می شد و تولید آنها برای تولیدکننده زیان آور بود. بر این اساس اقدامات لازم برای اصلاح قیمت این داروها انجام شد تا تولیدکننده بتواند تولید داشته باشد.
وزیر بهداشت گفت: داروهایی که قیمت آنها اصلاح شده بیشتر پمادهای تزریقی و استریل هستند که مصرف دائمی و عمومی ندارند.
وی تاکید کرد: همچنین 80 درصد داروهای تزریقی را داروهای بیمارستانی تشکیل می دهند و به محض تجویز و مصرف در قبض بیمارستان توسط بیمه پرداخت می شود. مکاتبات لازم با شرکت های بیمه انجام شده تا مابه التفاوت قیمت توسط بیمه ها پرداخت شود.