ابراهیم حقیقی – طراح گرافیک، عکاس و کارگردان هنری – که رکورددار طراحی پوستر جشنواره های فیلم فجر و همچنین طراحی تابلوی اصلی این جشنواره است، در مطلبی نوشت:
او میگوید: «هیچوقت در کارم فکر نمیکردم که پوستر مهمتر از کتاب و جلد کتاب باشد. آنها را می ستودیم و یکی از آنها را می ساختیم و گنجینه هایی از یادگارهای آن دوران می ساختیم، به خاطر اتفاقات هنری و به دلیل طراحی گرافیکی که می شد زیبا و خاطره انگیز بود، می شد به آن سپرد موزه اش که ما به آن اعتماد کردیم.
اما موضوع پوستر جشنواره های فیلم و تئاتر فجر در سال های اخیر همواره جذاب و خبرساز بوده است. نه همیشه، گاهی، بسته به زمان و اجماع جامعه در مورد گذار و گذار از التهابات و سختی ها. جامعه روشنفکر و هنردوست در کنار همه خود را درگیر این اخبار می دانند و مطالبه گر هستند. البته اگر چیزی از هنر باقی بماند!
مردم باید روزی خشم پوسترهای فیلم زشت و سلبریتی های خندان را نشان دهند. سینمای مهجور و واپس گرای امروزی در مجمع الجزایر شگفتی ها، اگر روی پرده نباشد، در پشت صحنه و پشت صحنه نگران و ملتهب است. فیلمی که شامل پرواز ممنوع بعد از کار و خروج ممنوع است. به جز این بیلبوردهای بزرگ و بلند، چیزی به نام پوستر فرهنگی نصب شده در سطح شهر داریم؟
من خشم ناشی از حوادث تاریخ و درماندگی معیشت و درماندگی هنر و دانشگاه و آموزش را درک می کنم. ویرایش یک چهره در یک عکس برای یک پوستر اینقدر دردناک است؟ اصلاح خواهد شد نگران نباشید جای دیگر باید اصلاح شود. یادم نمی آید که یک پوستر فرهنگی اینقدر در گذر از تاریخ کشورها و فرهنگ ها اهمیت داشته باشد. و این جای تامل زیادی دارد.
اگرچه تغییرات نادرست توسط گروه دیگری انجام شده است، اما شخصاً تمام تقصیرها را برای طراحی این پوستر زشت و جنجالی بر عهده می گیرم.
روز ابراهیم حقیقی 1403″