آخرین مطالب

همکاران

همه انیمیشن‌های فجر ۴۳ / از تیم‌های ۲۰۰ نفری تا گلایه از تعریف یک سیمرغ

مانند صنعت سینما ، در ایران نمایی پویا از نظر تاریخ فعالیت ، کشور جوانی است. نه تنها محدودیت امکانات بلکه سیاست گذاری نیز باعث شده است که زندگی این صنعت یک قرن باشد. تا آنجا که آمار می گوید که انیمیشن ایران در اواخر دهه 1950 وارد میدان شده است.

انیمیشن 67 ساله در ایران

اولین تلاش ها برای ایجاد انیمیشن ها در ایران توسط افرادی مانند اسفندیار احمدیه ، تجارت جعفر ، پارویز آسانانلو ، نوسرات الله کریمی ، پتروس پالیان و اسد الله کافافی بین سالهای 1 و 2 فرهنگ و هنرهای زیبا تهران انجام شد. اولین فیلم انیمیشن مختصر نیز توسط Esfandiar Ahmadiyya ، Melanosruddin ، در سال خورشیدی (2) ، با امکانات بسیار محدود ساخته شده است.

چنین باستانی نمی تواند انتظار داشته باشد که بازار انیمیشن در ایران مانند کشورها باشد.

نگاهی به آمار نشان می دهد که اندازه بازار انیمیشن ایالات متحده در سال 5 55.66 میلیارد دلار تخمین زده شده است و پیش بینی می شود تا سال 2033 121.81 میلیارد دلار ارزش داشته باشد.

به عنوان جدی ترین رقیب صنعت انیمیشن آمریکا ، می توان از انیمه ژاپنی نام برد. اندازه بازار جهانی در سال 2019 به 26.055 میلیارد دلار رسیده و از 28.61 میلیارد دلار در سال 2023 به 60.06 میلیارد دلار تا سال 2031 افزایش می یابد که در دوره پیش بینی شده 9.8 درصد رشد خواهد کرد (2031-2024).

همچنین ، اندازه بازار انیمیشن آسیایی -اقیانوس در سال 5 با 100.31 میلیارد دلار محاسبه شد و تخمین زده می شود که تا سال 2033 با CAGR 7.5 ٪ ، از 2024 تا 2033 تا 216.00 میلیارد دلار.

چنین رقابتی برای گسترش بازار به دلیل مشتریان خود در کشورها قابل توجه است ، به طوری که امروزه مدیران موفق جهان ، هنگامی که می خواهند خود را نشان دهند ، در تولید انیمیشن شرکت می کنند.

اما جوانان ایرانی نیز توانسته اند در این بازار ناآرامی کنند. به حدی که انیمیشن ها “در سایه سرو” از تولید مرکز رشد فکری کودکان و نوجوانان ، به کارگردانی شیرین سوهانی و حسین مالایمی با انیمیشن ها “مردان زیبا” ، “آب نبات جادویی” سرگردان و شگفت انگیز ” و “اوه! وی گفت: “این برای جایزه آکادمی برای بهترین انیمیشن کوتاه رقابت می کند. در دهه گذشته ، توجه انیماتورهای ایرانی به دلیل تولید و به دست آوردن سهم بازار قابل توجه بوده است. تا آنجا که تجلی آن در چهار انیماتور جشنواره FAJR دیده می شد.

جولیت و پادشاه

جولیت و شاه ، تولید شده توسط آرمان ، یک کارتون دو بعدی در ژانر کمدی رمانتیک هستند که از سال 6 تولید را در استودیوهای هورخاش آغاز کردند.

قبل از حضور در جشنواره FAJR ، این انیمیشن در جشنواره های بین المللی متعددی از جمله Phantazia 1 و Anni 2 و 2 حضور داشت.

این انیمیشن که داستان ورود تئاتر اروپا در ایران در دوران ناصر الدین شاه است ، توسط صحنه ها و موسیقی ایرانی به عنوان یک اثر ایرانی مورد استقبال قرار گرفت.

مأمورین انیمیشن در یک کنفرانس خبری گفتند که شش سال تلاش برای تولید داستان جایگزین ، اکثر ماجراهای کارتونی در کاخ گلستان ساخته شده اند.

کاخ گلستان ، که یکی از آثار ثبت نام جهان ایران است ، به عنوان سمبل دوره قاج شناخته می شود. در طول ناصر الدین شاه ، معرفی صنایع مختلف هنری یکی از مهمترین رویدادهایی بود که بعداً توسط آثار مختلف بصری ، سینمایی و ادبی ارائه شد.

همچنین چهره های سینمایی در ژولیت و شاه وجود داشت ، از حامد بهداد گرفته تا امید نماتی ، بهزاد عمرنی ، سپند امیر سلیمانی ، غزال شاکی ، بهنام جالیلیان ، مهرداد نوسراتی ، هادی هاددی ، محسید جفر جفر جفرز ، رمین ابدوله ، رامین ابداله ، رامین ابداله. موزیکال هایی وجود دارد که Maysam Yousefi ترانه سرایی و مدیریت هنری آهنگ ها را اجرا کرده است. Behnam Jalilian آهنگساز موسیقی آهنگ ها و Atta Anegrandoz موسیقی متن فیلم بوده است.

Nasrallah Madaghalchi ، Hamed Behdad ، Vahid Ronaghi ، Sanaz Gholami ، Shohreh Rouhi ، Mehdi Fazli ، Mohammad Khavari ، Maysam Abdi ، Somayeh Eliasi ، Marzieh Pourmood ، Sania Tayebi ، Nasser Mohammad من ، حامد آلیپور ، ساجاد رمضانزاده ، Mahsa Daneshvar ، Silkshkash ، Esfaneh Shadkam ، Elahe Sadat Hosseini ، Sarah Barkhari ، Mohammad Hossein Movahedi Parsa و Fatemeh Rouhani صدای این انیمیشن هستند. بوده است

این انیمیشن قرار است با صدای شروین حاجیپور که از ابتدا با تیم تولید همکاری کرده است ، منتشر شود.

1_50333681

افسانه سپهر

یکی دیگر از فیلم های انیمیشن در جشنواره فجر ، انیمیشن “افسانه سپهر” به کارگردانی عماد رحمان و مهرداد مهرابی ، دومین اثر بلند از ماهوا بود که سال گذشته در فجر با انیمیشن “شمشیر و غم و اندوه حضور داشت. “در فجر چهل و یک ثانیه.

داستان این است که پسری جوان به نام سپهر در حال جنگ با دیوی است که برای نجات خانواده خود از زندان دیو ، بدنام شده است. پیرمردی که از او راهنمایی می کند و از او حمایت می کند ، راز شکست دیو است زیرا تنها چیزی که در دیو نیست و قادر به از بین بردن اعمال او است ، همان عشق است.

اما افسانه سپهر نیز نگاهی به عناصر فرهنگی ایران می اندازد. از یوزپلنگ ایرانی گرفته تا لباس قومیت ایران و سنت ماهیگیری.

کارگردان فیلم معتقد است که این کار بی انتها و مکانی است به گونه ای که هر تماشاگر بتواند آن را ببیند.

سرپرست افسانه صداهای این افسانه بوده است و کاظم سیاهی ، اکبر ماننی ، شایان شباتی ، سعید محمدام مانش ، آزام دلباری ، محمد لوگمانیان ، پارسا کاجوری و هاستی آن را همراهی کرده اند.

5349891

زال و رودبه

انیمیشن زال و رودبه یک نقاشی در حال حرکت است که محمد علی ساجادی سعی کرده است از طریق این نقاشی ها و صداها بخش هایی از شهنومی فردووی را بخواند. کارگاه فیلم Oujo سرمایه گذار این انیمیشن است.

زال و رودبه داستان تولد زال است و سپس در آغوش سیمورگ بزرگ می شود و به دختری به نام رودبه باخت. تمام دیالوگ ها توسط شهنومه استفاده شده است و از ابتدا تا انتها شعرهایی هستند که صحبت می کنند.

مایکل شاهستین ، یارتا یاران ، باباک پایزان ، محسن اکبری ، جبر قسمالی ، کامران ملک موتی و آزاده اکبری صداهای این انیمیشن هستند.

عوامل دیگر شامل آهنگساز: سعید شاهرام ، صوتی: بهروز اسدین ، ​​تهیه کننده ، کارگردان ، ویرایش و تصویرگر: محمد علی ساجادی.

5340697

پسر دلفین 2

پس از موفقیت پسر دلفین 1 ، عوامل تولید آن در جشنواره امسال پسر دلفین 2 را ارائه داد.

انیمیشن “دلفین پسر 2” تاکنون در نه کشور منتشر شده است. کانادا ، روسیه ، ترکیه ، اسپانیا ، ایالات متحده ، ایتالیا ، پرتغال ، عربستان سعودی ، آلمان ، از جمله کشورهایی هستند که این انیمیشن در سینماهای آن نشان داده شده است. Netfilix ، Apple TV و Amazon همچنین سیستم عامل هایی هستند که در فرایند پخش بین المللی مبتنی بر Interdolphin حضور داشته اند.

پسر دلفین 2 به کارگردانی محمد خیراندیش، سرمایه گذار و تهیه کننده: محمد امین هامدانی ، آهنگساز: Hooman Namdari و فیلمنامه نویس: محمد خوروندیش و محمد شوکووی.

داستان این است که یک پسر باهوش از بدو تولد می تواند نفس خود را حفظ کند و در اعماق دریا شنا کند. دوست او دلفین است و اعماق خلیج فارس برای او شناخته شده است. پسر دلفین قهرمان مردم منطقه است و با هیولاهای شیطانی مقابله می کند.

کارگردان معتقد است که هر کودکی در همه جای جهان این انیمیشن را تماشا می کند ، فکر می کند که برای او ساخته خواهد شد.

موفقیت پسر دلفین 1 در فروش قابل توجه و حتی جذب سرمایه خارجی این امید را ایجاد کرده است که پسر دلفین 2 فروش در سراسر جهان بسیار بالاتری داشته باشد.

نهید امیریان ، حامد عزیزی ، مریم ژالینی ، سورایا غاسمی ، شاره حضرت ، آرسالاانی جولی ، ژرژ پتروس ، توراج نصر و … صداهای این انیمیشن سینمایی هستند.

اما جشنواره FAJR با انیمیشن روبرو می شود؟ حضور انیمیشن سالها در این رقابت سینما تجربه شده است و آثار فقط برای یک سیمورگ رقابت می کنند.

مأمورین انیمیشن در طول جشنواره خواسته های جدی را مطرح کردند. در ابتدا ، انیمیشن به طور جدی به عنوان یک کار مهم سینمایی مهم و تأثیرگذار توسط کارشناسان ، به ویژه جامعه شناسان ، محققان ، محققان ، فیلسوفان و فعالان هنر و فرهنگ دیده می شود. فرهنگ همچنین یک بازار فرهنگ انیمیشن و بیش از یک جایزه در جشنواره بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *