حسین گیتی در حاشیه جشنواره فیلم فجر در مصاحبه ای با فوری نیوز: قبل از تماشای فیلم موسی کالیم الله ، فیلم را تماشا کردم که در سال 5 ساخته شده است. لوکس وجود دارد که آنها جلال و جلال بیشتری نسبت به محتوا دارند.
وی افزود: سه فیلم برجسته درباره چهره های بزرگ تاکنون در سینمای پس از انقلاب ساخته شده است. فیلم پیامبر محمد ، فیلمی درباره امام خمینی ، که منتشر نشده و فیلم موسی کلیم الله. متأسفانه ، در چنین فیلم هایی ، آنها نتوانستند وارد محتوای شخصیت شوند و چندین صحنه تبلیغاتی در آن قرار دارد.
پیشگام سینمای ایران افزود: “در این فیلم موسی کلیم الله ، ما موسیقی را در این فیلم دیدیم. در سینمای ایران ، این فقط در فیلم های مسعود کیمی دیده می شود. و این فیلم زیبایی شناسی تر از دعوت به عشق و امید است.
به گفته گیتی ، چنین فیلم هایی را نمی توان برای نسل جوان آموزش داد و حتی ممکن است از آن متنفر باشد. زیرا این یک فیلم ریشه دار نیست.
وی در مورد فقر مطالعات در ساخت فیلم و دلیل غفلت از منابع مانند تورات در فیلم موسی کلیم الله گفت: این روند به نفع سیاست ها است. میلیارد دلار برای این کار هزینه شده و می توان ساخته شد. در عوض مدارس ساخته شدند.
منتقد سینما ، صرف نظر از جریان فیلم ، نمایشنامه ماریلا زاری را برجسته کرد و گفت: “درخشش زاری در این فیلم قابل توجه است.