رضا غلامیمطلق در گفتگو با خبر خبر با بیان اینکه لاو در زبان کرمانجی به معنای پسر است و این فیلم در خراسان شمالی شهرستان بجنورد ساخته شده است، اظهار داشت: در آن زمان به من گفتند پروانه پخش ندارد. اما به نظر من موضوع فیلم این است که تفاوت پدر و پسر یکی از دلایل عدم پذیرش آن بود. هر چند که این تفاوت ها در جامعه وجود دارد و قابل انکار نیست.
وی تصریح کرد: بیشتر فیلم های ساخته شده درباره مهاجرت به روند مهاجرت و پس از آن می پردازند اما عشق فیلمی است درباره قبل از مهاجرت و اینکه چرا یک فرد تصمیم به مهاجرت می گیرد. در این فیلم مشاهده می شود که شهرام در نهایت نمی تواند مهاجرت کند و برمی گردد و به سربازی می رود.
وی افزود: مشکل این فیلم این است که یکی از دلایل تفکر مهاجرت، تفاوت فرهنگ و عقیده بین نسل هاست و تفاوت شهرام با پدر و مادرش در این فیلم مطرح می شود.
به گفته این مستندساز، چنین فیلمی را بزرگسالان باید ببینند تا نوجوانان. نوجوانان هنوز در مرحله ای هستند که نیاز به مراقبت فکری و درک جامعه دارند و نمی توان از آنها انتظار داشت والدین خود را درک کنند. من معلم شهرام بودم و نباید از او انتظار داشت پدر و مادرش را درک کند.
غلامی مطلق معتقد است فناوری و مدرنیته عامل اصلی شکاف نسلی است. اختلاف نظر بین نسلها همیشه وجود داشته است، اما هر چه جلوتر میرویم، چون همه چیز سرعت میگیرد، اختلاف نسلها سریعتر میشود.
این کارگردان و معلم با اشاره به اینکه نوجوانان و بانوان همیشه دغدغه فیلمسازی او بوده اند، ادامه داد: من به عنوان یک معلم تفاوت نسل ها را در دانش آموزانم دیده ام و بر خود لازم می دانم که به دغدغه های آنها بپردازم.