سومین خودروساز بزرگ ژاپن دنده عقب زد

بازار گزارش داد که این موارد آسیب پذیری سومین خودروساز بزرگ ژاپن را نشان می دهد زیرا نتوانسته است از مشکلات گذشته بهبود یابد. نیسان دورنمای سود کل سال خود را 70 درصد کاهش داد و به 150 میلیارد ین (975 میلیون دلار) رساند که این دومین بار است که پیش بینی خود را در سال جاری کاهش می دهد.

این شرکت، مانند بسیاری از خودروسازان خارجی، در چین با مشکل مواجه است، زیرا BYD و دیگر تولیدکنندگان داخلی سهم بازار را با خودروهای برقی مقرون به صرفه و هیبریدی‌های با تکنولوژی بالا به دست می‌آورند. اما بزرگ‌ترین مشکل نیسان ممکن است در ایالات متحده باشد، جایی که فاقد یک سری خودروهای هیبریدی معتبر است. این برخلاف رقیب ژاپنی تویوتا است که تقاضا برای بنزین و بنزین هیبریدی رونق داشته است.

این شرکت مستقر در یوکوهاما قصد دارد 9000 شغل یا 6.7 درصد از 133580 نیروی کار جهانی خود را کاهش دهد. این شرکت پیش‌بینی سود خالص خود را به دلیل تلاش‌های مداوم بازسازی که هزینه‌ها را تا 400 میلیارد ین (2.6 میلیارد دلار) در سال مالی جاری کاهش می‌دهد، کاهش داد.

نیسان ظرفیت تولید خود را 20 درصد کاهش می دهد، زمان تولید را به 30 ماه کاهش می دهد و همکاری با شرکای خود از جمله رنو و میتسوبیشی موتورز را تعمیق می بخشد.

فروش جهانی نیسان در نیمه اول سال مالی با 3.8 درصد کاهش به 1.59 میلیون دستگاه رسید که عمدتاً به دلیل کاهش 14.3 درصدی در چین است. فروش ایالات متحده تقریباً 3 درصد کاهش یافت و به حدود 449000 دستگاه رسید. این دو بازار روی هم نزدیک به نیمی از فروش جهانی نیسان را به خود اختصاص داده اند.

این خودروساز دارای 25 خط تولید خودرو در سراسر جهان است و قصد دارد حداکثر ظرفیت آنها را کاهش دهد. نیسان همچنین 10 درصد از سهام میتسوبیشی موتورز را به قیمت 68.6 میلیارد ین (445.45 میلیون دلار) می فروشد.

به گزارش رویترز، شرکت هوندا موتور از کاهش 15 درصدی سود عملیاتی خود در سه ماهه دوم سال جاری خبر داد که باعث کاهش 5 درصدی سهام دومین خودروساز بزرگ ژاپن شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *