سارقان کت و شلواری تاریخ ایران

از آنجا که گردشگر خارجی به ایران باز شد و آنها با آثار هنری و ظریف ایرانی آشنا شدند ، داستان تلخ شروع شد که گویی هرگز به پایان نمی رسد ، و خروج آثار هنری و آثار تاریخی از ایران و فروش آنها به جمع کننده های خصوصی یا موزه ها و حتی در حراج های بین المللی یکی از قدیمی ترین حراج است.

به حدی که بیشتر آثار ایرانی در موزه بریتانیا ، لوور فرانسه ، موزه آلمان ، موزه متروپولیتن آمریکا ، موزه مشو ژاپن نگهداری می شود ، و حتی در سالهای اخیر آثار باستانی بزرگ ایران به موزه های تازه تاسیس خلیج فارس رسیده اند. اکنون در آخرین حراج کریستی ، فردا (9 مه) ، دو اثر هنری و فرش های تاریخی ایران ، از جمله سه فرش صفوی از Isfahan و یک فرش ابریشمی قاجار ، از جمله دو اثر هنری به نام “هنر اسلامی و هند از جمله فرش و فرش” در لندن هستند.

این مجموعه شامل فرش ، فرش ، سرامیک ، نسخه های خطی ، نقاشی و سایر آثار هنری از جمله ایران ، هند ، ترکیه ، آفریقای شمالی و شبه جزیره عربی است که طبق معمول متعلق به ایران و حتی نسخه های هندی فارسی هستند.

وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی ، به جز در موارد ویژه ای که کار در ایران ثبت شده و بعداً به سرقت رفته است ، نمی تواند ادعای کارهایی را که در حراج های بین المللی فروخته می شود ، ادعا کند. بیشتر این آثار هنگامی که هیچ سابقه ای وجود نداشت ، از ایران به سرقت رفته است و ایران نمی تواند ادعای مالکیت آنها را داشته باشد. علاوه بر این ، طبق قوانین بین المللی ، بناهای تاریخی پس از 5 سال قابل خریداری و فروخته می شوند ، و کشور مبدا نمی تواند در فروش آن دخالت کند.

دست نویس قرآن

چندین نسخه خطی و خط فردا به فروش می رسد ، که برخی از آنها ذکر شده است ، مانند قرآن ایلخانی ، که در 2 سال و 2 برگ در سال در همان حراج فروخته شده است و اکنون 2 برگه با قیمت 6000 دلار به فروش می رسد. ابعاد هر برگ این قرآن 2 2 2 سانتی متر است و با خط محقق نوشته شده و همجنسگراهای طلایی دارد.

یکی دیگر از 21 نفر از قرآن متعلق به تبریز در دوره ایلخانید است که توسط امیر حاج بن احمد السایینی نوشته شده و اندازه آن 2 2 2 سانتی متر است. پنج مؤلفه در کتابخانه Chaster Bitter Dublin و یکی در مجموعه Khalili موجود است ، و یک برگ در Bonhamz 1 آوریل ، 2 آوریل ، شماره 1 فروخته می شود. چند مؤلفه این مجموعه چهار قسمت دارای یک فداکاری است که آن را توسط یک شاهزاده به نام لیدی خوواجا الدین فرحان به مدرسه Farhaniyah نشان می دهد. قیمت اصلی این مؤلفه قرآن 6000 دلار است.

فرش لهستانی صفوی

فرش لهستانی (POLON) دو بار در سال 2006 و حراج کریستی کریستی در سال 2011 فروخته شده است و اکنون متعلق به یک خانواده بلژیکی است و 150،000 دلار تخمین زده می شود. ابعاد آن یک متر و 2 در دو متر است و در زمان سلطنت پادشاه عباس صفوی بافته شده است.

فرش های لهستانی گروه بزرگی از فرشهای طلایی است که در دوره صفوید بافته شده اند. از جمله روایاتی که در مورد طراحی و تولید این فرش ها به نقل از این است که در بهار سال 6 AH ، پادشاه لهستان سیگموند سوم ، پادشاه لهستان سیگموند ، دستور کارگاه های فرش بافندگی کاشان را می دهد ، که امروزه در موزه مقیم برگزار می شود. تصاویر زیر نمونه ای از این فرش ها را نشان می دهد. یکی از ویژگی های مهم این فرش ها ، آدرس در وسط آن است که آنها وابستگی خود را به دادگاه و سرزمین لهستان نشان می دهند.

درباره کریستی

حراج کریستی در 5 دسامبر توسط جیمز کریستی با فروش دو کتاب قدیمی در لندن تأسیس شد ، اما در پنج سال گذشته به یکی از مهمترین حراج های جهان رسیده است. این حراج در سال 6 به خانواده فرانسوی پینو فروخته شد. در تاریخ طولانی کریستی ، بسیاری از ایرانیان در زمینه های مختلف با کریستی همکاری کرده اند.

افرادی مانند نیلوفر ایرانی در بخش هنری اسلامی و ایران که نقش مهمی در حراج های لندن و نیویورک ایفا کرده اند و در ارزیابی نسخه های خطی ، فرش و سرامیک کار می کنند. محمد جواد خوراسانی ، در زمینه هنر اسلامی و ایران ، در مناطق مختلف کریستی کار می کرد. وی مسئولیت فروش و ارزیابی آثار هنری ایران در بسیاری از معتبرترین حراج های کریستی را بر عهده داشته است.

Cyrus Nourbakhsh یکی دیگر از ایرانی ها است که به عنوان متخصص آثار هنری اسلامی و ایرانی در حراج های کریستی شناخته می شود. نوربخش در زمینه های مختلف هنر ایرانی ، به ویژه فرش های ایرانی شناخته شده است و در حال کار بر روی حراج های کریستی است.

یکی از گرانترین آثار فروخته شده از ایران ، فروش یک قطعه فرش صفاوید متعلق به شاه عباس اول با 2 میلیون دلار ، جعبه نقره ای ساسانید با ظرافت های بسیار ویژه و هنری به قیمت 3 و نیم میلیون دلار ، نسخه نادر و کامل از Khamseh و Khamse Amir Khosrow Dehlavi است.

لازم به ذکر است که برخی از کشورها واردات یا واردات اموال ایرانی را ممنوع یا محدود کرده اند. به عنوان مثال ، ایالات متحده معاملات و واردات “صنایع دستی معمولی ایرانی” (مانند فرش ، منسوج ، اشیاء تزئینی و ابزارهای علمی) را بدون مجوز مناسب ممنوع اعلام کرده است. اما کریستی یک اقتدار کلی از قوس دارد که خریدار را قادر می سازد این آثار را به ایالات متحده بیاورد.

سانگ غبر

سنگ قبر تیمور

یکی از کارهایی که در حراج کریستی به فروش می رسد ، یک قبر 2 بر 5 سانتی متر است که از یک مقبره یا مقبره ایرانی به سرقت رفته و در سال 2 (1) به صاحب فعلی خود در لندن فروخته شد و اکنون آن را به قیمت 30 دلار می فروشد و می فروشد. مورتزا ، فرزند یحیی رازاوی ، روز پنجشنبه درگذشت ، ربی آل -تانی در سال آه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *