زائران چگونه می‌توانند داروی خاص را به حج ببرند؟

زائران چگونه می‌توانند داروی خاص را به حج ببرند؟

با نزدیک شدن به زائران به سرزمین مکاشفه ، پلیس ضد ناکوتیک بار دیگر در مورد مواد مخدر ممنوعه و موارد مشکوک هشدار داد. به گفته پلیس تخصصی ، اگرچه سال گذشته ، با همکاری سازمان حج و زیارت ، کاروان ها و مدیران رسانه ، ترافیک مواد مخدر و داروهای غیرمجاز (زیر یک درصد و نزدیک به صفر) ، هنوز هم برای زائران از خطرات داروهای پزشکی خاص آگاه هستند.

در مصاحبه ای با سرهنگ علی داسار ، معاون رئیس پلیس ضد نارکاتیک ، این مقام ، ضمن اشاره به اقدامات آموزشی و پیشگیرانه ، توضیح داد که چه مواد مخدر ممنوع است ، چگونه زائران در صورت لزوم باید اقدام کنند و چه اتفاقی می افتد اگر کسی سهواً ممنوع باشد. وی همچنین به مکانیسم مکانیسم های بار زائران در فرودگاه ها ، نقش پلیس و دستگاه های XRI ، سگ های مواد و برنامه های آگاهی اشاره کرد.

با توجه به رویکرد ارسال زائران ایرانی به عربستان سعودی ، کدام مواد مخدر در عربستان سعودی ممنوع است؟

خوشبختانه ، با آگاهی خوب رسانه ها ، آژانس های خبری ، زیارت و تلاش های پلیس ، امسال مانند سال گذشته ، اطلاعات گسترده ای در مورد مواد مخدر و موارد ممنوعه وجود داشته است. 12 drug pens are prohibited in Saudi Arabia, including heuromorphine, picidine ampoule, morphine, and derivatives such as morphine ampoule, codedin expact syrup, tramadol -containing drugs such as tramadol tablets, methyl phonies tablets, amphoororphine, amphoororphine, amphoororphine. قرص های کدین ، ​​شربت و متادون ، دیازپام ، کلونازپام و سایر بنزودیازپین ها و قرص های روانگردان یا داروهای ضد افسردگی ویژه (مانند فلوکستین ، پاروکستین و آلپرازولام).

اگر زائر آنها را داشته باشد چه می شود؟

اگر این داروها توسط مأمورین کشف شود و نه با شواهدی مبنی بر اینکه لازم است آن را مصرف کنید ، وی به صورت قانونی تحت درمان قرار می گیرد. اما اگر این دارو توسط پزشک کاروان و ثبت نام رسمی سیستم مجوز داشته باشد ، مشکلی وجود ندارد.

آیا زائرانی که داروها را با پزشک ممنوع کرده اند ، می توانند آن را با آنها همراهی کنند؟

اگر این افراد یک بیماری خاص داشته باشند و به دارو نیاز داشته باشند ، به گفته پزشک قابل اعتماد ، باید اسناد پزشکی خود را ارسال کرده و دارو را با تأیید پزشک ثبت کنند. پزشک باید آن را در سیستم زیارتی ثبت کرده و تأیید کتبی را برای زائران ارائه دهد. در غیر این صورت ، با وجود فرد یا تجویز پزشک شخصی ، دارو مجاز نخواهد بود و تحت درمان قرار می گیرد.

آیا زائران در صورت بروز مشکل در عربستان سعودی می توانند به پلیس مواد مخدر مراجعه کنند؟

یک پلیس ضد ناراحتی قبل از مرز مسئولیت دارد. به محض ورود به عربستان سعودی ، زائران باید در صورت بروز هرگونه مشکلی برای پیگیری موضوع از طریق کانال های رسمی ، این موضوع را با مدیر کاروان خود بحث کنند. ما در فرودگاه های سعودی نیروی مستقیمی نداریم ، اما قبل از اعزام آموزش و هماهنگی انجام می دهیم تا مشکلات را به حداقل برسانیم.

برای جلوگیری از مشکلات احتمالی چه کاری انجام می شود؟

علاوه بر آموزش مدیران کاروان ، دوره های آموزشی در جلسات قبل از Dispatch برای زائران برگزار می شود. امسال ما یک کنفرانس آموزشی برای حدود 11000 زائر در ورزشگاه آزادی برگزار کردیم که در آن پلیس فرودگاه و پلیس مواد مخدر با استفاده از سخنرانی ها ، فیلم ها و حرکت ، نکات مهمی را مطرح کردند. همچنین ، متون به زائران ارسال می شوند که هشدارهای لازم را در ذهن آنها خلاصه می کنند.

اقدامات انجام شده در فرودگاه ها چیست؟

پلیس فرودگاه مجهز به تجهیزات پیشرفته از جمله دستگاه های XRI و سگ های مواد است. چمدان ها و زائران 48 ساعت قبل از اعزام مورد بررسی قرار می گیرند تا فرصت کافی برای شناسایی موارد مشکوک داشته باشند. مأمورین ما آموزش دیده و حتی کوچکترین موارد مشکوک را شناسایی می کنند.

آیا سال گذشته به دلیل حمل وسایل ممنوعه ، مورد بازداشت یا مشکلی برای زائران ایرانی در عربستان سعودی وجود دارد؟

خوشبختانه سال گذشته ما کمترین میزان درگیری را در زمینه موارد ممنوعه داشتیم. حتی اکتشافات تا جایی که می توان گفت نزدیک به صفر است ، کاهش یافته است. هیچ موردی در مورد دستگیری زائران ایرانی در عربستان سعودی به دلیل حمل داروهای ممنوعه گزارش نشده است ، و همه سفر خود را با خیال راحت انجام دادند.

به طور خلاصه ، مهمترین توصیه شما برای زائران چیست؟

توصیه جدی ما به زائران این است که هیچگونه دارویی یا ماده ای را بدون هیچ گونه هماهنگی با پزشک کاروان همراهی کنیم. هرگونه سهل انگاری در این زمینه می تواند در ورودی و خروجی مشکل جدی ایجاد کند. آگاهی ، آموزش و انطباق بهترین راه برای داشتن یک سفر آرام و بدون درد است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *