ماده 48 قانون برنامه توسعه هفتم به قیمت گذاری گرامری اشاره دارد ، و بیان می کند که قیمت گذاری گرامری به استثنای کالاهای اساسی ، یارانه ها ، کالاها و خدمات متعلق به دولت در سایر کالاها ممنوع است.
این امر منجر به قیمت برخی از غذاها که در ماه های اخیر اساسی نیستند و یارانه ای ندارند ، افزایش قیمت را تجربه می کنند.
لبنیات یکی از مواردی است که امسال دوباره قیمت را افزایش داده است ، با دیروز انجمن صنعت لبنیات بیانیه ای صادر کرد که به جز بقیه محصولات آنها ، محصولات آنها به تدریج امسال افزایش یافته است.
قیمت برنج ، انواع گلگیر و تقریباً هر غذایی به جز چند کالای اساسی که قیمت گذاری گرامری دارند ، امسال به طور فزاینده ای در حال افزایش است.
از طرف دیگر ، به دلیل افزایش نرخ ارز در صادرات انواع محصولات کشاورزی و غذایی ، این مسئله بیش از حد گزارش در این بخش ایجاد کرده است که در برخی موارد مانند سیب زمینی منجر به تخلیه شده است از بازار داخلی
مطابق ماده 33 قانون برنامه های توسعه دائمی 2016/11/10 ، “هرگونه مالیات وظایف برای صادرات کالاهای مجاز و غیر تحت تأثیر و جلوگیری از صادرات هر کالایی برای تنظیم بازار داخلی ممنوع است.”
در سالهای اخیر ، وزارت زراعت جهاد ، صرف نظر از این قانون ، مانع از صادرات در چندین مرحله هنگام گران بودن بازار شد ، که بارها توسط شکایت بازرگانان و قوه قضاییه ابطال شد.
بنابراین ، گزارش فعلی Gholamreza Nouri Ghezeljeh ، وزیر جهاد کشاورزی ، در جلسه شورای معاون وزارت کشاورزی گفت که با اختیاراتی که به شورای هماهنگی نظارتی بازار داده می شود ، برخی از مواد غذایی و محصولات کشاورزی فراتر از آن اعلام شدند و فراتر از آن اعلام شدند بشر آنها مشمول طایزیر هستند.
وی افزود: “بعضی از افراد دائماً به دنبال افزایش قیمت هستند ، هر جا که افزایش قیمت غیر منطقی باشد ، ما قطعاً در برابر آن خواهیم ایستاد.”
طبق اطلاعات موجود در ماه های اخیر ، این سه شعبه در صدد تنظیم قوانین برای تنظیم بازار و صادرات محصولات کشاورزی بوده اند و اکنون به تقاضای خود رسیده اند.
اکنون ، با این فرمان ، روسای سه شاخه و قدرت ویژه به مقر تنظیم بازار برای قیمت گذاری و رفع مشکل این دفتر مرکزی برای تنظیم بازارهای کشاورزی و مواد غذایی دیگر بهانه ای از پیش از آن و وزیر کشاورزی جهاد نیست. ، و به نوعی با آنها تمام کنید. مجاز بوده است
سدیم