تا مدت ها صدای او در تئاتر شهر یادآور خاموش شدن موبایل ها هنگام تماشای اجرا بود. در برنامه ها وقتی او را از نزدیک می دیدیم آنقدر آرام راه می رفتیم که لحظه ای روکش نازک تنهایی اش را نمی شکند. با تمام این اوصاف هنرمند سرشناس کشورمان تا آخرین لحظات عمر خود به رادیو وفادار ماند و دست از کارش برنداشت.
ژاله علو در این سال ها در حرفه اصلی خود یعنی بازیگری و صداپیشگی خبره بود اما عشق به رادیو با این همه کسالت او را از این جعبه جادویی دور نکرد و تا یک سال پیش در رادیو مشغول به کار بود.
اولین فعالیت های هنری مرحوم علو از سال 1327 با پخش زنده از رادیو و اعلام برنامه ها بود. وی سپس اجرای نمایش های رادیویی را آغاز کرد و از بانیان برنامه «داستان شب» بود.
اولین نمایشی که برای «داستان شب» به صورت زنده کار کرد «دختر خورشید» نام داشت که نصرت الله محتشم آن را کارگردانی کرد.
یکی از معروف ترین گفته های این هنرمند پیشکسوت این است که او همیشه می گفت تمام تلاش خود را برای انجام کارهایش با صمیمیت، صداقت و عشق انجام داده است.
علو تاکید کرد: من همیشه مردم را دوست داشتم به همین دلیل مردم به من لطف دارند و این بهترین پاداش برای من است.
در سال های گذشته بارها سعی کردیم از طریق تلفن جویای حال او شویم. حتی قصد داشتیم با هماهنگی یکی از دوستان رادیویی خود برای احترام به منزل ایشان برویم اما هر بار با درهای بسته مواجه شدیم. آلو بیشتر دوست داشت ساکت و نادان باشد. حتی وقتی به ما اطلاع دادند که او مریض است و در خانه تحت نظر است، باز هم دوست نداشت اخبار مربوط به خودش را در اختیار رسانه ها بگذارد. شاهرخ رزمجو فرزند این هنرمند نیز بارها تاکید کرده است که مادرم از انتشار خبری درباره او خوشحال نیست و ترجیح می دهد در تاریکی بماند. امروز هم که با شنیدن خبر تاسف بار درگذشتش با او تماس گرفتیم و تسلیت گفتیم، باز هم ترجیح داد چیزی نگوید.
ژاله علو در طول زندگی خود همواره تاکید می کرد که چیزی جز عشق او را به سمت کار سوق نمی دهد.
این هنرمند درباره مرگ نیز گفت: معتقدم مرگ ترسناک و دردناک نیست بلکه پروازی باشکوه است و خوشا به حال کسانی که با شکوه پرواز می کنند.
آخرین تقدیری که از این هنرمند برجسته کشورمان شد اردیبهشت ماه سال گذشته و نوزدهمین رویداد «شب کارگردان» بود که خود او به دلیل کسالت نتوانست در این مراسم شرکت کند اما پیام صوتی از او پخش شد و او به دلیل عدم امکان حضور عذرخواهی کرد. بودن
علو در بخشی از پیام خود گفت: به نظر من بزرگترین ارزش برای هر هنرمندی دیدن نتیجه کارش بر روی مردم است، بنابراین برای من باعث افتخار است که بتوانم کارهایی را انجام دهم که هنوز به یادگار مانده است.
یکی از دوستان قدیمی ژاله علو در عرصه بازیگری در این سال ها توران مهرزاد بازیگر پیشکسوت کشورمان بود که او نیز در آذرماه 1402 در سن 93 سالگی درگذشت و حالا ژاله علو یک سال پس از درگذشت، عزادار جامعه هنری شد. از این هنرمند
«امیر کبیر»، «رزی روزگاری»، «مسافر ری»، «وزیر مختار»، «تفنگ سرپر»، «مختارنامه»، «مشاخ عشق»، «یکی بود یکی نبود»، «ساعت شنی» و… برجسته ترین آثار تلویزیونی ژاله علو بود. ژاله علو در این سال ها از آثار زیادی در عرصه دوبله خبر داد. او همچنین مدیریت دوبله بسیاری از فیلم ها، سریال ها و کارتون های معروف خارجی را بر عهده داشت.