آخرین مطالب

همکاران

«امن‌ترین» خطوط هوایی جهان در سال ۲۰۲۵ کدامند؟

در این گزارش اسامی 25 ایرلاین برتر ذکر شده است که به مسافران اطمینان بیشتری برای داشتن پروازی روان و ایمن می دهد.

بر اساس این گزارش، ایر نیوزلند برای دومین سال متوالی امن ترین ایرلاین جهان شد. این ایرلاین اغلب برای رتبه اول با کانتاس که متعلق به کشور همسایه استرالیا است رقابت می کند و امسال نیز کانتاس تنها با یک رتبه در جایگاه دوم این رده بندی قرار دارد.

در این فهرست، خطوط هوایی آسیا، اقیانوسیه و خاورمیانه با کسب مجموع 11 موقعیت از 25 موقعیت، بیشترین امتیاز را به دست آورده اند که عبارتند از: ایر نیوزلند، کانتاس، ویرجین استرالیا، اتحاد ایرویز، قطر ایرویز، امارات، All Nippon Airways (ژاپن)، Cathay Pacific Airways (هنگ کنگ)، Korean Air (کره جنوبی)، سنگاپور خطوط هوایی، Eva Air (تایوان).

اما نام برخی از ایرلاین های اروپایی نیز به چشم می خورد که در مجموع 7 رتبه از 25 شرکت برتر را از آن خود کرده اند.

«ترکیش ایرلاینز» امن ترین ایرلاین اروپا است و در رتبه سیزدهم رتبه بندی جهانی قرار دارد.

ترکیش ایرلاینز علیرغم اینکه بیش از هر ایرلاین دیگری در جهان فعالیت می کند، از سال 2009 و سقوط هواپیمای بوئینگ 737 در نزدیکی فرودگاه اسخیپول آمستردام، سانحه مرگبار دیگری نداشته است.

در جریان این حادثه 9 نفر کشته و 126 نفر زنده ماندند.

ترکیش ایرلاینز در سال گذشته همچنین توانست رتبه «کلاس جهانی» را از انجمن تجربه مسافرین خطوط هوایی (APEX) به دلیل کیفیت پذیرایی و سرگرمی در پرواز دریافت کند. این شرکت همچنین توسط Skytrax به عنوان “بهترین خطوط هوایی اروپا” معرفی شده است.

شرکت هواپیمایی «تاپ پرتغال» نیز در رتبه چهاردهم قرار دارد و بر اساس این گزارش دومین شرکت هواپیمایی امن اروپا محسوب می شود.

این شرکت هواپیمایی از سال 1977 تاکنون هیچ یک از مسافران خود را از دست نداده است.

سایر خطوط هوایی اروپایی در این فهرست عبارتند از: خطوط هوایی اسکاندیناوی “SAS” در جایگاه شانزدهم، بریتیش ایرویز در جایگاه هفدهم، شرکت هواپیمایی اسپانیایی “ایبریا” در رتبه هجدهم، شرکت هواپیمایی فنلاندی “فین ایر” در رتبه نوزدهم و در نهایت گروه لوفت هانزا که شامل سوئیس نیز می شود. خطوط هوایی در رتبه بیستم

این اولین بار است که شرکت هواپیمایی اسپانیایی “ایبریا” در فهرست 25 شرکتی قرار می گیرد که “ایمن ترین” خطوط هوایی جهان را دارند.

ایمن ترین خطوط هوایی “کم هزینه” در اروپا کدامند؟

سایت رتبه بندی خطوط هوایی «ایرلاین ریتینگ» به طور جداگانه گزارشی از وضعیت امنیت پرواز با شرکت های هواپیمایی ارزان قیمت منتشر کرده است.

رایان ایر در رتبه سوم این لیست قرار دارد و امن ترین ایرلاین ارزان قیمت اروپا محسوب می شود.

این شرکت هواپیمایی در تاریخ 40 ساله خود هرگز تصادف مرگبار نداشته است و می گوید “هنوز ایمنی کارکنان و مسافران خود را بیش از هر چیز دیگری در اولویت قرار می دهد.”

پس از آن ایزی جت قرار دارد که در رتبه چهارم این رتبه بندی جهانی قرار دارد و به این ترتیب دومین ایرلاین ارزان قیمت اروپا است. این شرکت در طول 30 سال فعالیت خود تصادف فوتی نداشته است.

شرکت هواپیمایی «وایز ایر» متعلق به مجارستان دیگر شرکت اروپایی این فهرست است و رتبه هفتم را کسب کرده است.

این شرکت به عنوان یک شرکت هواپیمایی نسبتاً جوان، هرگز مسافری را از دست نداده است و دارای ناوگان هواپیماهای جدید ایرباس است که به طور میانگین کمتر از پنج سال عمر دارند.

دیگر شرکت های اروپایی امن در این فهرست عبارتند از: هواپیمایی نروژی در رتبه دوازدهم، شرکت هواپیمایی اسپانیایی “Violing” در رتبه سیزدهم، شرکت هواپیمایی ارزان قیمت بریتانیایی “Jet2” در رتبه چهاردهم، شرکت هواپیمایی آلمانی “Eurowings” در رتبه بیستم و در نهایت “AirBaltic” متعلق به این شرکت است. به لتونی در رده 25.

امسال برای اولین بار است که خطوط هوایی «جت 2» و «ایربالتیک» در فهرست 25 شرکت هواپیمایی ارزان قیمتی قرار می گیرند که ایمن ترین پروازها را دارند.

ایمن ترین خطوط هوایی چگونه رتبه بندی می شود؟

وب سایت “Airline Ratings” خطوط هوایی را بر اساس داده های دریافتی از منابع متعدد رتبه بندی می کند و یافته های خود را با مشاوره خلبانان و کارشناسان هوانوردی تکمیل می کند.

این وب سایت ابتدا ویژگی های هر شرکت هواپیمایی را بررسی می کند تا وضعیت ایمنی آنها را مشخص کند. از جمله سن هواپیمای شرکت، تعداد هواپیماهایی که در حال کار است، آموزش هایی که به خلبانان ارائه می دهد و تعداد حوادث گزارش شده.

این وب سایت همچنین سودآوری خطوط هوایی را در نظر می گیرد که ممکن است یک ویژگی غیرعادی مرتبط با ایمنی به نظر برسد. با این حال، شرکت های هواپیمایی با عملکرد مالی پایین تر ممکن است تمایل کمتری به سرمایه گذاری در آموزش، تعمیر و نگهداری و بهبود کیفیت خدمات خود داشته باشند و از نظر تئوری توانایی آنها برای ایمن ماندن کاهش می یابد.

این رتبه همچنین بررسی می کند که آیا شرکت هواپیمایی مورد نظر از کشوری است که معیارهای ایکائو معروف به برنامه حسابرسی ایمنی و نظارت جهانی (USOAP) را برآورده می کند و این ارزیابی ها را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

این وب سایت در نهایت بررسی می کند که آیا وضعیت ایمنی در یک شرکت هواپیمایی مطابق با استانداردهای ایمنی عملیاتی معروف به “IATA” یا “IUSA” (استاندارد جهانی ایمنی عملیاتی هواپیما) است یا خیر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *