براساس داده های انجمن صنعت لبنیات در رابطه با 2 محصول شیر کم شیر ، شیر شیر کم ، شیر کم چربی با شیر با شیر کم ، افزایش قیمت لبنیات طی سه ماه گذشته چندین بار جریان داشته است. ویتامین D ، ماست کم -FAT 1 و 2.5 کیلوگرم و پنیر نسبتاً 2 گرم به دلیل توافق با سازمان پشتیبانی و سیستم هیچ افزایش در قیمت ندارد.
سایر محصولات ، پس از افزایش قیمت شیر خام در اول اکتبر ، امسال ، به تدریج قیمت ها را بر اساس دستورالعمل های قیمت گذاری برای محصولات داخلی افزایش داده اند. گزارش دفتر سرشماری ایران نشان می دهد افزایش یک ساله در افزایش لبنیات در ژانویه امسال (4.9 ٪) و تورم نقطه 4.9 درصد است.
تورم ماهانه گروه محصولات لبنی ، براساس گزارش های مرکز آمار ، در ماه اکتبر ، 4.9 ٪ نوامبر ، 4.9 ٪ دسامبر و 4.9 درصد و در کل 4.9 درصد ، 4.9 درصد و در کل 4.9 درصد نشان می دهد که نشانگر نشانگر است. افزایش تدریجی قیمت محصولات لبنی در این چهار ماه.
در 6 ماه گذشته ، علاوه بر افزایش قیمت شیر خام 5 ٪ با تأثیر 2 ٪ بر قیمت تمام شده محصولات لبنی و افزایش نرخ تأیید شده هر درصد چربی از 2 ریال به 2 ریال و تغییر آن از 2 ریال به 2 ریال ما با افزایش صادرات و افزایش قیمت جهانی برای کرم و کره روبرو شده ایم که منجر به افزایش قیمت کرم و کره شده است. ما همچنین شاهد افزایش قیمت محصولات پتروشیمی و ارز ارز هستیم.
نکته مهم دیگر جایگزینی ارز ارز با ارز NIMA است که قیمت قیمت تمام شده را با قیمت سایر مواد افزودنی مانند مبتدیان ، پودر کاکائو و غیره افزایش داده است. بنابراین ، افزایش 5 درصدی قیمت محصولات لبنی در شش ماه گذشته در مقایسه با افزایش قیمت ورودی کاملاً قابل توجیه است.
صنعت لبنیات با وجود افزایش قیمت ورودی به صنعت و به دلیل کاهش قدرت خرید مردم و مصرف سرانه ، موظف است قیمت محصولات لبنی را بر اساس دستورالعمل های صادر شده و قوانین فعلی کشور کنترل کند.
براساس گزارش های مربوط به خبرنگار ISNA ، برخی از فروشندگان محصولات لبنی را با قیمت بالاتر از نرخ تأیید شده و محصول می فروشند و در صورت افزایش آنها ، می گویند که قیمت قدیمی بر روی محصول است ، اما تولید تاریخ است. و انقضا مربوط به افزایش قیمت پس از قیمت است ، و در واقع این مرجع به استفاده از شرایط نامناسب بازار است که در زیر به آن پرداخته شده است.
محمد فاربود ، سخنگوی انجمن صنعت لبنیات ، همچنین در یک برنامه رادیویی درباره افزایش قیمت ها گفت: برخی از کالاها به عنوان چهار برابر شناخته می شوند که قیمت آنها تعیین شده و تصویب شده و بر اساس همان قیمت ها ارائه می شود. اینها محصولاتی هستند که شرکت ها مسئولیت تنظیم قیمت خود را بر اساس پارامترهای هزینه و سود دارند. اما آنچه ما از قیمت ها و وضعیت بازار استنباط می کنیم ، بر اساس مشاهدات انجام شده ، این تغییرات در دو مرحله اتفاق افتاده است. برای اولین بار در ماه آگوست تحت تأثیر افزایش نرخ ارز ، افزایش قیمت انرژی ، ارز ، هزینه حمل و نقل ، وسایل بسته بندی و غیره و مرحله بعدی در ماه اکتبر پس از افزایش 5 درصدی قیمت شیر خام ، که این افزایش کل قیمت بود 5 ٪ این شرکت ها قبل از ماه ژوئیه قیمت ها را افزایش داده اند.
وی تأکید کرد که در چهار ماه اول سال شرکت ها هیچ رشد قیمت ندارند و افزود که این کالا دارای دو ردیف قیمت های تولیدی و مصرف کننده است ، بنابراین واحدهای تأمین نمی توانند در این زمینه تقلب کنند ، اگر هزینه دریافت شده از این واحدها با این واحدها باشد. قیمت بیان شده در مورد محصول مطابقت ندارد ، خریداران باید فروشندگان را به قیمت های محصول ارجاع دهند. اگر فروشندگان بیش از این مبلغ دریافت کنند ، مصرف کننده باید شکایت کند و به آژانس های نظارتی گزارش دهد.
در پایان ، Farbod همچنین خاطرنشان كرد كه در بسیاری از فروشگاه های زنجیره ای ، محصولات لبنی با تخفیف حتی ارزان تر از قیمت محصول فروخته می شوند و با بیان اینكه: برای تأمین مالی خانواده ها ، دولت باید اقدامات و اقدامات لازم را انجام دهد. داشتن
isna