عرضه مداوم کالاهای اساسی یکی از الزامات دولت است. این کار توسط وزارت کشاورزی جهاد و سایر مؤسسات مرتبط انجام می شود. علاوه بر تثبیت قیمت ها در بازار ، لازم است که قیمت آن را تعیین کند که نه به مصرف کننده و نه تولید کننده آسیب نرساند.
ادامه تولید بستگی به عرضه سرمایه مناسب و بازده سرمایه متناسب با تولید دارد ، اما برای حفظ قدرت خرید در بازار کالاها باید توسط حقوق مصرف کننده حفظ و مورد احترام قرار گیرد.
نرخ تخم مرغ بیش از یک سال در بازار تثبیت شده است که باعث شده تقاضا برای بازار گوشت باشد. کاهش قدرت خرید مردم و افزایش نجوم ، میزان گوشت قرمز مصرف کننده را به سایر بازارهای پروتئینی از جمله تخم مرغ سوق داده است.
قیمت مرغ در سال گذشته با افزایش گردش مرغهای یک روزه به حدود 2 میلیون قطعه ، بین 1 تا 2 تومان متغیر بود.
پرورش دهندگان یکی از مواردی بودند که نرخ آن را در ماه مه سال گذشته افزایش داد ، اما اعلام آن به تأخیر افتاد و اعلام رسمی اعلام شد.
در طول سفر دیروز ، وزیر امور خارجه جهاد قیمت جدید این دو کالای اساسی را اعلام کرد.
Gholamreza Nouri Ghezeljeh ، وزیر جهاد کشاورزی در هنگام بازدید از یک صنعت دام در اسلامیوشاهر ، گفت: “به دلیل کشاورزان پرمصرف کشور ، ایران یکی از اولین افراد در صنعت دام و در صنعت دامداری است ، به ویژه در محصولات لبنی ، این محصول از تولید کنندگان برتر نیست.”
نوری گزلجیه بر لزوم حمایت از تولید کنندگان دام ، شیر ، لبنیات ، طیور و تخم مرغ تأکید کرد: بخشی از هزینه تولید لبنیات و پروتئین مربوط به ورودی های دام و دام های دام است که با ارز ترجیحی تأمین می شوند ، اما نرخ ارز ترجیحی سال گذشته ادامه خواهد یافت. اما بخشی از هزینه ها تحت تأثیر سایر قیمت ها و شاخص های کلان اقتصادی کشور و تورم که باید در نظر گرفته شود و قیمت گذاری جدید قرار می گیرد.
به گفته وی ، روند قیمت گذاری با هماهنگی وزارت زراعت و سازمان ها و صنفی ها ، جلسات متخصص زیادی برگزار می شود و قیمت امسال برای مرغ ، تخم مرغ و شیر خام به زودی برای تولید کنندگان با خیال راحت تولید می شود.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به عوامل مؤثر بر قیمت گذاری محصولات کشاورزی ، گفت: “رئیس جمهور همیشه اصرار داشته است که” این تعداد نباید بر روند تولید تأثیر بگذارد “؛ به ویژه ، تولید تولید در زمینه کشاورزی که با کاهش برق (آب ، برق و گاز) جبران نمی شود و می تواند به کل زنجیره تولید آسیب برساند.
وی گفت: “بر اساس هماهنگی در دولت ، ما امیدواریم که امسال کاهش انرژی را در زمینه کشاورزی نبینیم ؛ البته ، وزارت انرژی و نفت همکاری خوبی انجام داده است و به طوری که در سال ما خشکسالی را تجربه می کنیم ، می توانیم انرژی و استفاده کافی در بخش کشاورزی و دام را برای تأمین نیازهای بازار تولید داخلی داشته باشیم.
شایان ذکر است که تولید چاه های کشاورزی 2 ٪ در سال 2 ٪ 2 ٪ کاهش یافته است.