موضوع گرانی بلیت کنسرت ها و افزایش سقف آن به یک میلیون و 300 هزار تومان این روزها به بحث داغ تبدیل شده است. در آسیب شناسی این حادثه، انگشت اتهام بیشتر به سمت «افزایش اجاره بهای اماکن» است. موردی که پیش از این برخی از تهیه کنندگان عرصه موسیقی به آن اشاره کرده بودند و یکی از دلایل اصلی افزایش قیمت بلیت کنسرت ها را اجاره بهای بالای بی دلیل سالن اعلام کرده بودند.
این بحث ها همواره با سکوت مدیران سالن های کنسرت به ویژه 3 سالن اصلی تالار رویال اسپیناس پالاس، نمایشگاه بین المللی میلاد و مرکز همایش های برج میلاد همراه بوده است.
بیشتر بخوانید: وقتی موسیقی مان را متوقف می کنیم، جوان ها هم دنبال «هی متال» می روند.
علی اصغر زعیمی که مدیریت تئاترها را از سال 1346 آغاز کرده و در سال های اخیر در مدیریت سالن های وحدت، سنگلج، حنار، وحدت و محراب بوده است، اظهار کرد: اخیرا ارقام عجیبی برای اجاره تالار رویال هال اعلام شد. مانند اینکه هزینه یک شب کنسرت در این سالن یک میلیارد تومان است که صحت ندارد. با توجه به امکانات فنی و صدا و نور، این سالن برای هر نمایش حدود 300 تا 350 میلیون هزینه دارد که در مقایسه با درآمد کنسرتداران بسیار ناچیز است.
مدیر تالار «رویال هال» برخی گروه ها جلوه های ویژه یا مسائل فنی خاصی دارند و می خواهند کارشان با بقیه متفاوت باشد، اگر این فعالیت ها بخواهیم انجام دهیم طبیعتا هزینه ها متفاوت خواهد بود. اما اگر میانگین قیمت هر بلیت کنسرت را حدود 1 میلیون تومان در نظر بگیریم، کنسرتخوانها در هر جلسه حدود 1.5 میلیارد تومان درآمد دارند که به طور متوسط باید یک سوم آن را برای سالن بپردازند که در واقع هزینه کمتری هم دارد. زیرا سیاست های ما حمایت از فرهنگ و هنر ایرانی است.