آخرین مطالب

همکاران

آخرین تحولات بازار خودرو؛ رکود وارداتی‌ها و افزایش مونتاژی‌ها

آخرین تحولات بازار خودرو؛ رکود وارداتی‌ها و افزایش مونتاژی‌ها

از یک طرف ، فروش اتومبیل های وارداتی به دلیل انتظارات خریداران برای ثبات بیشتر متوقف شده است و از طرف دیگر افزایش نرخ ارز باعث افزایش هزینه تولید خودروهای مونتاژ شده است که این امر فشار بیشتری به این بخش وارد کرده است.

روز یکشنبه ، 9 مه ، دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران -us در مسقط برگزار شد (مانند گذشته با واسطه عمان). از ابتدای هفته ، با زمان دقیق مذاکرات دور چهارم ، بازار ارز با حداقل نوسانات همراه بوده است و دیروز ، این نوسانات اندکی کاهش یافته است.

در هفته های اخیر ، و از زمان شروع ارتباطات و مکالمات بین دو کشور و صحبت در مورد توافق بین ایران و ایالات متحده و تحریم های بلند کردن ، ارز ملی افزایش یافته و نرخ ارز در بازار را کاهش داده و کاهش داده است. در حالی که بازار ارز هفته گذشته پس از تأخیر در دور چهارم مذاکرات ، نوسان فزاینده ای را تجربه کرد ، اما روز شنبه و به ویژه یکشنبه این هفته ، نوسانات در چهار مذاکره رخ داد.

به طور کلی ، با این حال ، در بررسی تأثیر کاهش نرخ ارز در مونتاژ و اتومبیل های وارداتی ، باید گفت که با وجود کاهش نرخ ارز ، قیمت خودروهای وارداتی در بازار به میزان قابل توجهی تغییر نکرده است.

به طور کلی ، کاهش نرخ ارز در فاصله مکالمات تأثیرات متفاوتی بر بازار خودروهای وارداتی و مونتاژ داشته است. در حالی که قیمت خودروهای وارداتی به دلیل افزایش عرضه و تنوع مدل ها نسبتاً پایدار است ، هزینه های خودروهای مونتاژ به دلیل افزایش نرخ ارز دولت افزایش یافته است. همچنین ، نوسانات نرخ ارز و عدم توانایی در باز کردن اسناد از طریق امارات متحده عربی ، فروش راکد و کاهش یافته است. از طرف دیگر ، کاهش نرخ ارز تأثیر روانشناختی مثبتی بر بازار خودرو دارد و حباب قیمت موجود در بازار را کاهش داده است.

با توجه به ادامه مذاکرات و نرخ ارز ناپایدار ، انتظار می رود که بازار خودرو در هفته های آینده تحت تأثیر این عوامل باشد. در این میان ، ثبات ارز به همراه سیاست های پشتیبانی می تواند راه را برای پایین آمدن قیمت ها و بازگشت تدریجی بازار از رکود اقتصادی هموار کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *