ثبت نام وام یارانه 50 میلیونی ویژه یارانه بگیران| وام برای این افراد 4 برابر شد

ثبت نام وام یارانه 50 میلیونی ویژه یارانه بگیران| وام برای این افراد 4 برابر شد

وام یارانه ای | وام بدون وثیقه 50 میلیون تومانی بانک شهر ویژه سپرده گذاران این بانک است و به واجدین شرایط با سود 23 درصد پرداخت می شود.

به گزارش تجارت نیوز، مشتریان بانک شهر که حداقل سه ماه از افتتاح حساب خود در این بانک می گذرد و امتیاز کافی نزد بانک کسب کرده اند، می توانند بدون ضامن 50 میلیون تومان وام با مدت بازپرداخت حداکثر 36 ماه دریافت کنند. و نرخ بهره 23 درصد. . مبلغ این تسهیلات برای کارکنان بانک شهر به 100 میلیون تومان می رسد.

نحوه دریافت تسهیلات بدون ضامن بانک شهر

متقاضیان برای دریافت وام بدون وثیقه 50 میلیون تومانی بانک شهر باید مراحل ثبت نام درخواست خود را به صورت آنلاین و از طریق اپلیکیشن موبایل شهر پلاس انجام دهند. به این ترتیب دیگر نیازی به مراجعه حضوری متقاضیان برای دریافت این تسهیلات به شعب بانک شهر نخواهد بود.

از آنجایی که دریافت این تسهیلات نیازی به معرفی ضامن رسمی به بانک ندارد، ضمانت تسهیلات از طریق اعتبارسنجی متقاضی انجام می شود و حساب وام جاری یا کوتاه مدت وام گیرنده ظرف سه ماه بررسی می شود.

لازم به ذکر است متقاضیانی که چک برگشتی یا بدهی به بانک دارند امکان دریافت تسهیلات را ندارند.

نحوه بازپرداخت وام بدون ضامن 50 میلیون تومانی بانک شهر

متقاضیانی که موفق به دریافت وام 50 میلیون تومانی از بانک شهر می شوند باید در زمان سررسید وام، در مجموع 69 میلیون و 677 هزار تومان اصل و سود را به این بانک برگردانند. به این ترتیب مبلغ هر قسط این وام به یک میلیون و 935 هزار تومان می رسد.

برای یک وام یارانه بلاعوض 2,250,000 بدون بهره ثبت نام کنید

دولت به افراد آسیب پذیر و اقشار ضعیف جامعه وام های بلاعوض با سود بسیار کم و بازپرداخت بلندمدت می دهد. این وام در مدل های مختلف و با شرایط متفاوت به متقاضیان ارائه می شود.

مدیرکل کمیته امداد خوزستان هدف از اجرای این برنامه را جمع آوری 60 میلیارد تومان برای جشن نیکوکاری در سال جاری اعلام کرد که تاکنون 45 میلیارد تومان آن توسط مردم جمع آوری شده است. ضمناً وام بلاعوض به مبلغ 1500000 تومان نیز به افراد واجد شرایط ارائه می شود.

جمال شیبه در نشست خبری جشن ملی نیکوکاری کمیته امداد خوزستان با بیان اینکه 14 اسفند ماه سالروز تاسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و آغاز هفته نیکوکاری و نیکوکاری است، اظهار داشت: در سال 1380، 14 اسفندماه سالروز تاسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) است. هر ساله طبق یک سنت حسنه در کشور ما مراسم ویژه ای برگزار می شود، جشن عاطفه ها در ابتدای مهرماه که همه تلاش می کنند و کمک می کنند تا هیچ دانش آموزی از تحصیل محروم نشود و مراسم دیگر جشن نیکوکاری است که در پایان سال برگزار می شود.

مدیرکل کمیته امداد خوزستان بیان کرد: حدود 130 هزار خانوار در قالب 300 هزار نفر در خوزستان تحت پوشش کمیته امداد استان هستند که از این تعداد 45 هزار نفر دانش آموز هستند. همچنین با کمک خیرین توانستیم در ابتدای سال تحصیلی به تمامی دانش آموزان استان کیف لوازم التحریر مورد نیاز را اهدا و ارائه کنیم که می توان گفت برای اولین بار است که همه دانش آموزان لوازم مورد نیاز را در این مرکز دریافت می کنند. همان ابتدای سال

وی شعار جشن نیکوکاری امسال را عید همدلی اعلام کرد و گفت: تمامی دفاتر کمیته امداد در سراسر خوزستان از ابتدای هفته نیکوکاری برای دریافت کمک های مردمی با افتخار در خدمت مردم هستند.

مدیرکل کمیته امداد خوزستان ادامه داد: روز دوشنبه زنگ نیکوکاری در سراسر استان با همکاری و تعامل آموزش و پرورش، صدا و سیمای مرکز خوزستان، سپاه و بسیج به صدا در می آید.

شیبه در ادامه مجموع کمک های نقدی و غیرنقدی مردم در جشن نیکوکاری سال گذشته را حدود 45 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: هدف ما امسال 60 میلیارد تومان بوده که تاکنون 45 میلیارد تومان آن محقق شده است. همچنین در خوزستان 38 دفتر کمیته امداد آماده دریافت هدایای نقدی هستند.

مدیرکل کمیته امداد خوزستان با اشاره به ایام ماه مبارک رمضان تصریح کرد: یکی از سیاست های کمیته امداد در سال های اخیر مجوز دادن به مراکز نیکوکاری با هدف رفع مشکلات مردم توسط خود مردم است. 200 مرکز خیریه در خوزستان وجود دارد که 180 آشپزخانه در ماه مبارک رمضان سال گذشته با مشارکت این مراکز مشغول به کار بودند.

وی با بیان اینکه در ماه رمضان سال گذشته 73 میلیارد تومان خدمات در قالب پخت غذای گرم و بسته های غذایی ارائه کردیم، تصریح کرد: سال گذشته حدود 71 هزار بسته معیشتی با کمک مردم و خیران در استان توزیع شد. مراکز و امسال هدف گذاری کرده ایم که در ماه رمضان حداقل یک بسته معیشتی به هر خانواده ارائه کنیم که 130000 بسته خواهد بود. ارزش هر بسته معیشتی در سال گذشته حداقل 700 هزار تومان بوده که امسال به یک میلیون و 500 هزار تومان می رسد.

وی بیان کرد: همچنین امسال 210 آشپزخانه را در دستور کار داریم که از ابتدای ماه مبارک رمضان شروع به کار می کند تا امسال سفره های افطار و سحری محرومان را با کمک مردم رنگارنگ کنیم. .

پس از پرداخت دور سوم بسته حمایتی معیشتی دولت، یکی از سوالات متداول شهروندان، تکلیف ثبت درخواست افرادی است که شماره همراه آنها به نام سرپرست خانوار نیست.

حامد شمس رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت کار و رفاه اجتماعی گفت: ناظران متقاضی دریافت بسته حمایتی در صورت نداشتن سیم کارت تلفن همراه به نام خود باید سیم کارت دریافت کنند. کارت برای خودشان و به نام خودشان است و راه حل دیگری برای این وجود ندارد. وجود ندارد

با اشاره به سامانه شاهکار (این سامانه وظیفه احراز هویت خدماتی مانند سیم کارت، خطوط تلفن ثابت و اشتراک اینترنت، SAP و PAP، وای فای موبایل و … را بر عهده دارد) و در راستای افزایش امنیت تولید شده است. : با استفاده از این سامانه تطبیق شماره همراه با کد ملی سرپرستان خانوار انجام می شود و از این طریق می توان از واریز وجه به حساب مسئول خانوار مطمئن شد.

استعلام یارانه معیشتی و وام بلاعوض با کد دستوری #1463*500*

هموطنان گرامی برای شناسایی این فروشگاه ها می توانند به نرم افزار کاربردی شما مراجعه کرده و فروشگاه های اطراف خود را مشاهده کنند. برای دریافت این نرم افزار می توانند به پلتفرم های بازار، MyKat یا shoma.sfara.ir مراجعه کنند. همچنین با اجرای کد استعلام فرم سفارش #1463*500* می توانند لینک نصب این نرم افزار را دریافت کنند.

وام رایگان 2 میلیون و 250 هزار تومانی به سرپرستان خانوار

معاون اجتماعی بنیاد 15 خرداد ستاد اجرایی فرمان امام با تاکید بر توجه جدی بنیاد به موضوع جوانان جمعیت گفت: در کمپین ملی «لبخند مادر» که به طور رسمی در سراسر کشور آغاز شده است. در سال گذشته به زوج هایی که در سال های 1401 و 1402 صاحب فرزند شده اند با تولد فرزند سوم بسته لبخند مادر بر اساس میزان لذت اهدا می شود.

محمدرضا دهقان ادامه داد: به منظور حمایت از خانواده های مثبت پنج نفره (با فرزند سوم و بیشتر) و به منظور کاهش بار مالی خرید پوشک یکبار مصرف، بسته حمایتی پوشک بچه نیز از مراحل بعدی کشوری در دسترس است. کمپین “لبخند مادر” به همراه بسته های لبخند مادر. جامعه هدف قرار خواهد گرفت.

دهقان تاکید کرد: محتوای این بسته تکمیلی شامل پوشک های پارچه ای با طراحی جدید به همراه نوار بهداشتی قابل تعویض و بهینه سازی شده با سوپرجاذب های مرغوب است.

معاون اجتماعی بنیاد 15 خرداد درباره محتویات بسته های لبخند مادر نیز توضیح داد: این بسته ها حاوی 40 قلم کالای مورد نیاز کودک از بدو تولد تا حدود دو سالگی به ارزش تقریبی هر بسته 50 میلیون ریال است.

وی با تاکید بر تمرکز جدی بنیاد 15 خرداد بر موضوع جوانان جمعیت گفت: در کمپین ملی «لبخند مادر» که از سال گذشته به طور رسمی در سراسر کشور آغاز شده است، زوج هایی که سومین فرزند خود را در 1401 و 1402 با تعیین میزان لذت، بسته لبخند مادر داده می شود.

دهقان یادآور شد: طرح با 5 هزار بسته آغاز شده و هر سال افزایش می یابد.

معاون اجتماعی بنیاد 15 خرداد در پایان خاطرنشان کرد: علاقه مندان و نیکوکاران می توانند برای شرکت در کمپین ملی «لبخند مادر» با شماره *780*42# تماس بگیرند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر جزئیات پوشش بیمه ای رایگان زنان خانه دار روستایی دارای سه فرزند و بیشتر را اعلام کرد و گفت: بر اساس مصوبه دولت این بیمه برای مشمولان رایگان است و دولت آنها را پوشش خواهد داد. حق بیمه وی با بیان اینکه مخاطب ماده 21 قانون حمایت از خانواده و جوانان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر است، تصریح کرد: بر اساس ماده 21 قانون مذکور، دولت مکلف به اجرای بند «ب» است. ماده (103) قانون. ششمین برنامه پنج ساله توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران حداکثر تا شش ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون، با تقویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، نسبت به بیمه زنان خانه دار اقدام می کند. سه یا چند فرزند با تولد فرزند چهارم و پنجم به ازای هر فرزند دو سال به سوابق بیمه ای بیمه گذار اضافه می شود. حق بیمه هر نفر در سال جاری دو میلیون و 250 هزار تومان است.

وی درباره میزان حق بیمه مشمولان که قرار است به صورت رایگان و دولت به عنوان کارفرما تحت پوشش قرار گیرد، گفت: دولت حق بیمه را پرداخت می کند که در سال 1402 به ازای هر نفر دو میلیون و 250 هزار تومان است.

وی افزود: مادرانی که سه فرزند یا بیشتر دارند مشمول این بیمه هستند و در صورت تولد فرزند چهارم یا پنجم در مدت بیمه به ازای هر فرزند دو سال به سنوات بیمه مادر اضافه می شود.

ذینفعان واجد شرایط باید به آژانس ها مراجعه کنند. مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر درباره نحوه ثبت نام و عضویت در این صندوق گفت: مشمولان واجد شرایط می توانند به دستگاه ها و مدیریت استان ها مراجعه کنند. 1500 دلال در مناطق مختلف کشور داریم که روستائیان و عشایر می توانند با مراجعه به این دلالان، ثبت نام و از صندوق بیمه اجتماعی رایگان بهره مند شوند.

منبع: مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *