آخرین مطالب

همکاران

بازیگران سریال «بازم مدرسم دیر شد» بعد از ۴۱ سال کجا هستند؟

اکبر عبدی را خیلی ها با سریالی در دهه 60 به یاد می آورند. در دهه 1360 که مدارس در مسائل آموزشی بسیار سخت گیری می کردند و بچه ها از رفتن به مدرسه فرار می کردند، با ساخت سریال هایی مثل «بازم مدرسه من دیر شد» عواقب تنبلی و بازیگوشی را متوجه بچه ها می کردند. در واقع در آن زمان تلویزیون به عنوان تنها رسانه فراگیر سعی می کرد کودکان را از نظر ذهنی برای رفتن به مدرسه آماده کند.

اکبر عبدی در برنامه تلویزیونی «چل تیکه» که از شبکه نسیم پخش می شد، درباره حال و هوای مدرسه در آن سال ها گفت: الان بچه ها مدرسه را دوست دارند وگرنه آن زمان بچه ها خیلی به مدیر وابسته بودند. و معلم “حالا اگر معلم سر بچه ها فریاد بزند می توان از او شکایت کرد و اوضاع خیلی تغییر کرده است.”

وی سپس خاطره ای از دوران تحصیلش تعریف کرد: “یک بار در کلاس مدام به معلممان می گفتم آقا می توانم بروم دستشویی، می توانم بروم دستشویی؟ معلم هم نمی تواند بگوید. بعد از مدتی گذشت. دلش اومد تو رحم و گفت بیا و برو منم گفتم دیگه نمی خوام درست زنگ بزنه به مامانم بگم برام لباس بیار. خیلی ها اکبر عبدی را با سریالی در دهه 60 به یاد می آورند. در دهه 1360 که مدارس در مسائل آموزشی بسیار سخت گیری می کردند و بچه ها از رفتن به مدرسه فرار می کردند، با ساخت سریال هایی مثل «بازم مدرسه من دیر شد» عواقب تنبلی و بازیگوشی را متوجه بچه ها می کردند. در واقع در آن زمان تلویزیون به عنوان تنها رسانه فراگیر سعی می کرد کودکان را از نظر ذهنی برای رفتن به مدرسه آماده کند.

اکبر عبدی در برنامه تلویزیونی «چل تیکه» که از شبکه نسیم پخش می شد، درباره فضای مدرسه در آن سال ها گفت: الان بچه ها مدرسه را دوست دارند وگرنه آن زمان بچه ها خیلی به مدیر وابسته بودند. و معلم “حالا اگر معلم سر بچه ها فریاد بزند می توان از او شکایت کرد و اوضاع خیلی تغییر کرده است.”

وی سپس خاطره ای از دوران تحصیلش تعریف کرد: “یک بار در کلاس مدام به معلممان می گفتم آقا می توانم بروم دستشویی، می توانم بروم دستشویی؟ معلم هم نمی تواند بگوید. بعد از مدتی گذشت. دلش اومد تو رحم و گفت بیا و برو گفتم دیگه نمی خوام، میرم همون موقع خوش بگذرونم و به مامانم بگم برام لباس بیاره.

عبدی درباره سریال «دیگر دیر آمدم، دوباره دیر آمدم» در این برنامه گفت: در سریال «دیگر دیر آمدم» برای هر قسمت 1000 تومان و در عین حال یک فیلم سینمایی به من پرداخت می شد. با 500 هزار تومان دستمزد با همان کاراکتر «دیگر دیر آمدم» پیشنهاد شد اما چون تکراری بود قبول نکردم. باید گفت افتادن در دام تکرار بستگی زیادی به شرایط مالی و روحی بازیگر دارد.

به غیر از عبدی دیگر بازیگران این سریال اسماعیل داورفر در نقش پدر محسن، مهین شهابی در نقش مادر محسن، عنایت الله شفیعی در نقش مرشد و مجید رزاز در نقش بیبی مرشد بودند. مدیر هنری این سریال حسین افصحی و کارگردان تلویزیونی آن ماهوش جزایری بود. این سریال در سال 1362 از شبکه یک سیما پخش شد.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید بازیگران این سریال بعد از 41 سال کجا هستند و چه می کنند؟

اسماعیل داورفر

دارفرفر که بیشتر با بازی دوستعلی در سریال «دایی جان ناپلئون» ساخته ناصر تقوایی و مدیر آژانس در سریال «آژانس دوستی» به یادگار مانده است، در سال 1386 در سن 76 سالگی درگذشت. آخرین کار تلویزیونی او. تله فیلم «رز سرخ» یک سال قبل از مرگش بود. در «دوباره مدرسه من دیر شد» نقل قول درفرفر «چه خوب» بود.

مهین شهابی

مهین شهابی اگرچه قبل از انقلاب فعالیت خود را در سینما و تلویزیون آغاز کرد اما در سال 64 با سریال آینه به شهرت رسید و در سال 1388 درگذشت. شهابی در «بازم مدرسه دیر شاد» نقش مادری مهربان اما جدی را بازی کرد که صبور بود اما از رویارویی با شیطنت محسن ابایی نداشت و سعی می کرد حق و باطل را به او بیاموزد.

عنایت الله شفیعی

شفیعی فعالیت در سینما را با بازی در فیلم «گوزنها» به عنوان یکی از بازیگران تئاتر جامعه باربد آغاز کرد. او در هر دو سریال «امام علی» و «مختارنامه» با داود میرباقری همکاری داشته و هم اکنون در سریال «سلمان فارسی» که زمان دقیق پخش آن مشخص نیست، بازی می کند. او در «بازم مدرسه باغ» نقش مرشد را بازی می کرد که سن واقعی اش بیشتر بود. مرشد دعوا می کرد و بچه ها دورش جمع می شدند و نکات تربیتی را در قالب شعر و نصیحت به آنها یاد می دادند.

مجید رزاز

مجید رزاز که سال هاست کمتر در تلویزیون دیده می شود، در دهه 90 به عنوان مجری فعال بود. البته او تجربه بازی در تله تئاتر را هم دارد. او در «بازم مدرسه دیر درد» نقش بچه مرشد که معلم معلم بود را بازی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *